Antena 3 CNN Politică Mircea Diaconu şi-a anunţat în plen demisia din Senat: Voi continua să apăr imaginea Parlamentului

Mircea Diaconu şi-a anunţat în plen demisia din Senat: Voi continua să apăr imaginea Parlamentului

Mircea Diaconu şi-a anunţat în plen demisia din Senat: Voi continua să apăr imaginea Parlamentului
Sursa foto: Foto: Agerpres
de S.T.    |    12 Dec 2012   •   13:02

Mircea Diaconu şi-a anunţat, miercuri, în plenul Senatului, demisia din funcţia de senator, menţionând că şi-a făcut mulţi prieteni în mandatul său şi, în acest fel, va continua să apere imaginea Parlamentului, preşedintele Senatului, Crin Antonescu, afirmând, la rândul său, că s-a luat act de demisie.
   
"Sunt oarecum mândru că am izbutit să devin problema României, a UE, spre că din tot sufletul de azi înainte lucrurile se vor rezolva (...) Viaţa este un şir lung de legitimaţii, câteodată eşti inginer, după aceea eşti profesor şi aşa mai departe, câteodată eşti senator. Toate acestea trec toate, aceste legitimaţii, ce rămâi eşti tu însuţi şi obişnuiam să spun şi spun şi azi că sunt foarte mândru că de profesie sunt Mircea Diaconu şi voi rămâne în continuare cu această profesie până la capăt", a spus Diaconu.
   
Acesta a mai precizat că a fost onorat să facă parte din legislatura actuală şi va continua de oriunde se va putea exprima pentru a apăra imaginea Parlamentului, asupra cărora se "aruncă mizerii nedrepte".
   
Diaconu i-a rugat pe colegi să ia act de demisia sa, depusă în 4 decembrie, iar preşedintele Senatului a anunţat că plenul a luat act.
   
Senatul s-a întrunit, miercuri, în ultima şedinţă în plen din legislatura 2008-2012, pe ordinea de zi figurând prezentarea bilanţului activităţii acestei Camere în actuala legislatură, dezbaterea proiectului de lege privind abilitarea Guvernului de a emite Ordonanţe şi demisia senatorului PNL Mircea Diaconu.
   
Senatorii vor trebui, de asemenea, să aprobe programului de lucru al Senatului în săptămâna 10 - 16 decembrie 2012 şi să ia act de adoptarea tacită a cinci acte normative care nu au putut să fie dezbătute şi adoptate în termen.
   
   

×
Parteneri
Afacerea de succes cu care un italian a dat lovitura în Buzău
x close