Antena 3 CNN Politică Miron Mitrea: ?Eu sunt mai bun la infrastructură, Blaga - la ordine publică"

Miron Mitrea: ?Eu sunt mai bun la infrastructură, Blaga - la ordine publică"

Miron Mitrea: ?Eu sunt mai bun la infrastructură, Blaga - la ordine publică"
09 Apr 2008   •   10:24

Miron Mitrea, fost secretar general PSD, a declarat, la ieşire de la şedinţa PSD, că nu s-a stabilit încă un candidat şi că zvonurile privind candidatura sa la Capitală ar fi o invenţie a presei. ?Veţi afla vineri cine va fi persoana?, spune Mitrea, încercâd să calmeze spiritele. Întrebat cum s-ar descurca într-o posibilă luptă electorală cu Vasile Blaga, candidatul desemnat de PD-L, Mitrea spune că rivalul său ar fi unul redutabil, dar că el nu se teme de nimeni şi că totul va depinde de votul bucureştenilor. ?Blaga e mai bun la ordine publică, eu la infrastructură?, mărturiseşte şeful de campanie al PSD.

În ceea ce îl priveşte pe Oprescu, Mitrea nu dă ca sigură nici măcar prezenţa acestuia la şedinţa de vineri a PSD când va fi anunţat candidatul PSD pentru Capitală. ?Oprescu va fi prezent dacă îl invită Geoană?, a declarat Mitera.

Miron Mitrea spune că Sorin Oprescu va face ceea ce a zis încă de la început, şi anume că ?se va gândi? dacă va părăsi sau nu partidul Social-Democrat pentru a candida independent la alegerile locale din iunie 2008.

Membrii PSD s-au reunit, miercuri, pentru a pune la punct ultimele detalii privind campania electorală pentru alegerile locale. La scurt timp de la începerea şedinţei, Mitrea a declarat că în campania aceasta se va ocupa doar de candidatul desemnat de PSD la Bucureşti, deci că va fi şef de campanie, nu candidat.

Antena3.ro

×
Parteneri
Prognoza meteo ANM pentru luna mai. Vremea se schimbă după Paște
x close