Antena 3 CNN Politică Mitrea îl invită pe Năstase să facă parte din echipa sa: ?Nu mă joc cu vorbele. Nu-mi retrag candidatura?

Mitrea îl invită pe Năstase să facă parte din echipa sa: ?Nu mă joc cu vorbele. Nu-mi retrag candidatura?

Mitrea îl invită pe Năstase să facă parte din echipa sa: ?Nu mă joc cu vorbele. Nu-mi retrag candidatura?
Sursa foto: Miron Mitrea
27 Ian 2010   •   16:36

Senatorul PSD Miron Mitrea a respins, miercuri, posibilitatea unei înţelegeri cu Adrian Năstase. El i-a adresat, miercuri, pe blogul personal, o invitaţie publică preşedintelui CN al PSD, pentru a i se alătura într-un tandem de conducere menit să reconstruiască PSD şi să aducă partidul la guvernare până cel târziu în 2012. Însă dacă unele surse social-democrate susţin că Năstase vrea sprijinul lui Mitrea, momindu-l cu postul de secretar general, senatorul PSD l-ar vrea pe acesta ca subordonat în echipa cu care intenţionează să atace funcţiile de conducere la Conres.
"Pot să discut despre toate lucrurile bune pe care le-a făcut Adrian Năstase pentru PSD şi să-l invit public, aşa cum am făcut-o şi cu Cristi Diaconescu, să vină alături de mine într-o echipă redutabilă pentru reconstrucţia partidului, într-o echipă care să ne ducă la guvernare până cel târziu în 2012", scrie Mitrea pe blog.
El îşi explică noul demers prin faptul că nu îi poate lăsa pe "alţii" să discute la televizor despre ce se va întâmpla cu candidatura sa. Totodată senatorul PSD infirmă faptul că şi-ar depune candidatura la şefia PSD din anumite considerente tactice.
?Anunţ, în modul cel mai sincer, că nu-mi retrag candidatura. Nici acum şi nici mai târziu. Am spus un lucru şi rămâne aşa cum l-am spus. Nu mă joc cu vorbele şi cu candidaturile? mai afirmă Mitrea.
Marius Vulpe, Antena3.ro

×
Parteneri
Schimbare radicală în funcţionarea Poştei Române
x close