Antena 3 CNN Politică Mitrea susţine că nu este implicat în panourile anti-Geoană: Dacă am ceva de spus, spun direct

Mitrea susţine că nu este implicat în panourile anti-Geoană: Dacă am ceva de spus, spun direct

Mitrea susţine că nu este implicat în panourile anti-Geoană: Dacă am ceva de spus, spun direct
Sursa foto: Miron Mitrea
19 Feb 2010   •   16:42

Senatorul PSD, Miron Mitrea a respins posibilitatea implicării sale în amplasarea bannerelor violet anti-Geoană la locaţia Congresului de la Romexpo, aşa cum a sugerat rivalul său Marian Vanghelie.
?Nu cred că Marian Vanghelie poate face declaraţii prin care să mă acuze de ceva. El este un om foarte serios, nu poate să facă aşa ceva. Nu ştiu ce este pe acele bannere, doar am auzit la radio că sunt nişte bannere violet. Nu ştiu despre ce este vorba. Dacă am ceva de spus, spun direct, nu am nevoie de bannere", a declarat Mitrea.
Fostul secretar general al PSD a evitat să arate dacă este de acord cu propunerea lui Adrian Năstase potrivit căruia el şi Geoană ar trebui să nu mai candideze pentru a-l lăsa pe Victor Ponta să devină preşedinte PSD. "Nu ştiu ce a spus Adrian Năstase. Am fost plecat la Vrancea şi acolo nu era Năstase", a spus Mitrea.
El a infirmat şi zvonul că PD-L ar vrea să îl ajute pe Geoană să ajungă din nou preşedintele PSD. "Scenarita este boală românească. Nu ştiu dacă îl preferă cineva pe Mircea Geoană. Cred că nu îl mai preferă nimeni", a concluzionat Mitrea.
Antena3.ro

×
Parteneri
Trandafir, bărbatul deghizat în femeie care a făcut ravagii în România
x close