Antena 3 CNN Politică Monica Anisie îl trădează pe Orban, în favoarea lui Cîțu: „Este o democrație”

Monica Anisie îl trădează pe Orban, în favoarea lui Cîțu: „Este o democrație”

Monica Anisie, fostul ministru al Educației, îl trădează pe Ludovic Orban în favoarea lui Florin Cîțu. Aceasta îl va susține pe Cîțu la șefia PNL.

Monica Anisie îl trădează pe Orban, în favoarea lui Cîțu: „Este o democrație”
Sursa foto: Hepta
de Andreea Ştefan    |    30 Mai 2021   •   20:07

Monica Anisie, actualul președinte al Comisiei pentru învăţământ, tineret şi sport din Senatul României, a anunțat că îl va susține pe premierul Florin Cîțu la șefia PNL.

Aceasta a fost susținută de Ludovic Orban la Ministerul Educației, iar acum a decis să îl trădeze, susținându-l pe contracandidatul său pentru conducerea PNL.

Anisie: „Nu vorbim aici despre nicio trădare”

„Este o opțiune pe care am făcut-o ca urmare a programului pe care domnul premier îl are pentru această candidatură. Este o luptă internă, este o democrație.

Nu vorbim aici despre nicio trădare. Vorbim despre o luptă internă și, așa cum a spus și domnul președinte Ludovic Orban, este vorba despre o democrație. Un festival al democrației”, a declarat Monica Anisie pentru Antena 3.

Florin Cîțu candidează la șefia PNL. ”Mă voi asigura că PNL va fi opt ani la guvernare”

Premierul Florin Cîțu, vicepreședintele PNL, și-a anunțat duminică candidatura la șefia partdiului, confirmând astfel sursele citate de Antena 3. Astfel, Cîțu îl va avea contracandidat pe Ludovic Orban, actualul președinte al PNL și președintele Camerei Deputaților.

Premierul Florin Cîțu și-a anunțat candidatura la șefia PNL fiind înconjurat de mai mulți lideri din partid, printre care Emil Boc, Raluca Turcan, Gheorghe Flutur, Lucian Bode, Raluca Turcan, Virgil Popescu, Alina Gorghiu și alții.

×
Subiecte în articol: Monica Anisie ludovic oban Florin Cîțu
Parteneri
Israelul a lansat atacuri puternice în Iran, Irak și Siria
x close