Antena 3 CNN Politică Năstase, cu cravată violet în ziua alegerii şefiei CN a PSD: Cine nu are emoţii înseamnă că nu trăieşte

Năstase, cu cravată violet în ziua alegerii şefiei CN a PSD: Cine nu are emoţii înseamnă că nu trăieşte

Năstase, cu cravată violet în ziua alegerii şefiei CN a PSD: Cine nu are emoţii înseamnă că nu trăieşte
Sursa foto: Adrian Nãstase
11 Mar 2010   •   11:11

Actualul preşedinte al Consiliului Naţional al PSD, Adrian Năstase a recunoscut joi că are emoţii cu privire la realegerea sa în această funcţie. Năstase a venit cu o cravată violet, la şedinţa CEXN care pregăteşte lucrările CN,, precizând că a primit-o de la un ambasador spaniol.

?Cineva care nu are emoţii însemnă că nu trăieşte, că nu poate face performanţă. Nu am dorit să-mi fac nici un fel de campanie în massmedia. Nu trebuie să mă laud cu ce am făcut pentru că colegii mei, ei ştiu ce am făcut de-a lungul anilor. M-am ocupat în aceste zile de lucrurile obişnuite legate de pregătirea Consiliului Naţional? a declarat Năstase.

El a apreciat că după aceste alegeri, PSD trebuie să tureze motoarele şi în departamentele de partid, componente al viitorului guvern din umbră, deoarece, pe lângă abuzurile comise de actuala putere, PSD trebuie să ţină cont şi de celălalt competitor din opoziţie, PNL, ?care început să dea mesaje mult mai puternice, mai clare?.

Antena3.ro

×
Parteneri
Se schimbă regulile la ITP! Klaus Iohannis a promulgat legea
x close