Antena 3 CNN Politică Năstase: După ce a fost preşedinte-jucător, Băsescu şi-a găsit o nouă vocaţie: Aceea de preşedinte-şerif

Năstase: După ce a fost preşedinte-jucător, Băsescu şi-a găsit o nouă vocaţie: Aceea de preşedinte-şerif

Năstase: După ce a fost preşedinte-jucător, Băsescu şi-a găsit o nouă vocaţie: Aceea de preşedinte-şerif
Sursa foto: Foto: Antena 3
23 Mar 2012   •   23:05

După ce a fost, pe rând, preşedinte jucător şi apoi pacificator în UE, Traian Băsescu şi-a găsit o nouă vocaţie, aceea de preşedinte-şerif, susţine fostul premier, Adrian Năstase, pe blogul personal.
   
"Viaţa în a doua republică a lui Băsescu ne rezervă noi surprize. După ce a încheiat, cel puţin pentru o vreme, ipostaza de preşedinte-jucător, după ce a eşuat în postura de preşedinte-pacificator al Europei sau de mediator în Orientul Mijlociu prin intermediul lui Bashar Al-Assad, Traian Băsescu şi-a găsit o nouă vocaţie - aceea de preşedinte-şerif" a declarat Năstase.

"Vă aduceţi aminte western-urile americane în care un şerif îşi asumă sarcina de a găsi şi de a supune judecăţii un infractor, formând, eventual şi o 'poteră'? Ei bine, Traian Băsescu s-a specializat în jobul asta: Nahor (e o poveste mai complicată), Popa (va aduceţi aminte coincidenţa cu alegerile prezidenţiale!), Necolaiciuc. Pe Omar Hayssam încă îl mai aleargă prin Siria şi nu ştie dacă să-l găsească sau nu...', a afirmat fostul premier într-o postare pe blogul personal.
   
Potrivit acestuia, "o nouă ocazie" s-a creat acum: cazul Mihail Boldea.

'Într-un fel, e ca la câinii de vânătoare. Un test ca să vedem dacă nu i s-au tocit simţurile preşedintelui, dacă poate să-l 'adulmece' pe infractorul ascuns în rezervaţiile de vânătoare din Kenya. Totuşi, nu mi-e foarte clar dacă Boldea s-a ascuns acolo sau a fost ascuns până după alegeri..."  a mai scris fostul premier.

×
Subiecte în articol: Adrian Nastase fost premier
Parteneri
Imagini spectaculoase în România - Aurora boreală surprinsă în Bacău
x close