Antena 3 CNN Politică Năstase întinde o mână către grupul Oprea pentru rechemarea ?fiilor risipitori? în PSD

Năstase întinde o mână către grupul Oprea pentru rechemarea ?fiilor risipitori? în PSD

Năstase întinde o mână către grupul Oprea pentru rechemarea ?fiilor risipitori? în PSD
Sursa foto: Adrian Nãstase
22 Ian 2010   •   17:59

Năstase susţine că partidul său nu va mai putea tolera colaboraţionismul, compromisurile păguboase cu dreapta politică, dar ar dori reîntoarcerea ?fiilor? risipitori care au migrat din PSD spre PDL. Preşedintele CN al PSD a găsit vineri şi soluţia pentru atragerea parlamentarilor care au părăsit partidul în ultimele luni.: emiterea unui ?mesaj clar? la Congresul PSD din primăvară de rechemare în echipă a acestora.

"Sunt convins că, dacă vom reuşi să facem o echipă foarte puternică şi să dăm un mesaj clar la Congers, mulţi dintre ei se vor reîntoarce, pentru că, până la urmă, fiii risipitori ai partidului vor trebui să fie chemaţi înapoi în echipă. Şi sunt foarte mulţi - unii au fost trimişi aiurea pe nişte drumuri care nu ajungeau nicăieri - eu cred că va trebui să dăm acest mesaj pentru toţi şi dacă vor vedea că suntem din nou puternici, că suntem serioşi, repsonsabili, cei mai mulţi vor veni înapoi", a spus Năstase.
Foştii colegi de partid adunaţi în jurul lui Gabriel Oprea nu prea par impresionaţi de mâna întinsă de Năstase. Astăzi, senatorul Corneliu Grosu a demisionat din PSD, reclamând lipsa de înţelegere şi susţinere a partidului pentru propriile sale proiecte de parlamentar de Mureş şi încrederea pe care o are în potenţialul grupării Oprea.

Antena3.ro

×
Parteneri
Ciolacu: "România se prăbușește dacă nu are acces la fondurile europene"
x close