Antena 3 CNN Politică Nelu Tătaru, scenariu sumbru despre pandemie: "Din păcate, nu s-a terminat şi n-o să fim pregătiți nici la următorul val. România e ca o locomotivă cu abur"

Nelu Tătaru, scenariu sumbru despre pandemie: "Din păcate, nu s-a terminat şi n-o să fim pregătiți nici la următorul val. România e ca o locomotivă cu abur"

Nelu Tătaru susține că România se va confrunta cu un nou val de infectări COVID deoarece românii nu vor să se vaccineze. „Urmează un alt val până vom fi toți imunizați și vă asigur că dacă noi toți nu conștientizăm acum, nu vom fi pregătiți nici de valul cinci, a spus fostul ministru al Sănătății.

Nelu Tătaru, scenariu sumbru despre pandemie: "Din păcate, nu s-a terminat şi n-o să fim pregătiți nici la următorul val. România e ca o locomotivă cu abur"
Sursa foto: Agerpres
de Claudia Popovici    |    13 Oct 2021   •   20:48

Nelu Tătaru, fost ministru al Sănătăţii, spune că la nivel de percepție societatea din România se poate compara cu o locomotivă învechită.

„Noi, societatea românească, nu suntem o locomotivă electrică. La nivel de percepție încă suntem o locomotivă cu aburi, trebuie să punem încontinuu cărbuni”, spune Nelu Tătaru.

Mai mult, fostul ministru al Sănătăţii spune că România se va confrunta cu un nou val al pandemiei din cauză că oamenii refuză să se vaccineze.

„Dacă noi toți nu conștientizăm acu, nu vom fi pregătiți nici de valul cinci"

„Din păcate, nu s-a terminat! S-a terminat fiecare val în parte din care, dacă n-am învățat câte ceva, să știm că n-o să fim pregătiți nici la următorul. Trăim momentele în care n-am fost pregătiți nici de valul trei, nici de valul patru.

Urmează un alt val până vom fi toți imunizați, măcar 70%. Imunizarea se face prin vaccinare sau prin boală. Majoritatea dintre noi am ales să facem prin boală această imunizare. Vă asigur că dacă noi toți nu conștientizăm acu, nu vom fi pregătiți nici de valul cinci”, a adăugat Nelu Tătaru pe pagina sa de socializare.

Miercuri, autoritățile au raportat 15.733 de cazuri de infectare. 382 de români au murit în ultimele 24 de ore, iar 1.676 de persoane sunt în stare gravă la secțiile ATI COVID.

×
Subiecte în articol: Nelu Tătaru pandemie locomotiva
Parteneri
ANM: Zonele cele mai afectate de praful saharian
x close