Antena 3 CNN Politică Nicolae Vulpe, către Bogdan Boza: ţi-ai ratat viitorul politic

Nicolae Vulpe, către Bogdan Boza: ţi-ai ratat viitorul politic

Nicolae Vulpe, către Bogdan Boza: ţi-ai ratat viitorul politic
20 Feb 2008   •   21:31

Invitat la Sinteza Zilei, pe Antena 3, controversatul ?contracandidat? al Elenei Băsescu la şefia Organizaţiei de Tineret a PD-L, Bogdan Boza, a vorbit despre discuţia cu viceprimarul Capitalei, Răzvan Murgeanu. "Avea mai multe telefoane, cred că ale domniei sale şi răspundea într-una sau dădea reject?, a explicat Boza. Tânărul democrat-liberal l-a acuzat pe Murgeanu că a făcut presiuni să îşi retragă candidatura de la acea funcţie, în favoarea fiicei preşedintelui. Într-o intervenţie telefonică în emisiunea de marţi seară, Murgeanu a declarat că a înregistrat discuţia cu Boza. Miza ocupării funcţiei pe care cei doi se bat este controlul a 30% dintre voturi, în cazul organizării unui congres naţional pentru alegerea conducerii partidului.

Viceprimarul Capitalei a declarat că va pune la dispoziţie înregistrarea, miercuri, redacţiei Antena 3. Miercuri, însă, el şi-a nuanţat declaraţia, iar caseta nu a fost făcută publică. Se ridică de aici o întrebare: l-a înregistrat Murgeanu pe Boza sau a minţit, pentru a da mai multă credibilitate spuselor sale?

Surpriza emisiunii a fost însă intervenţia telefonică a lui Nicolae Vulpe, cel care în urmă cu doi ani a făcut în direct la Antena 3 o serie de dezvăluiri cu privire la PD şi Traian Băsescu. Din întâmplare, aflat la un restaurant din Capitală, el a auzit atunci şi a înregistrat discuţia de la o masă vecină, unde se aflau chiar preşedintele, ministrul de Interne de la acea vreme Vasile Blaga, cel al Transporturilor Radu Berceanu şi primarul Capitalei, Adriean Videanu.

Informaţiile dezvăluite de Nicolae Vulpe au dat naştere unui adevărat scandal, ale cărui efecte el încă le simte. ?Mi s-a suspendat permisul în mod repetat şi, ce e mai important, nu mai am lucrări în construcţii?, a declarat Vulpe miercuri seară, la Sinteza Zilei. ?Viaţa mea nu mai are acelaşi curs?, a declarat el, avertizându-l pe Boza că de acelaşi tratament va avea şi el parte. ?Boza o să păţească ce-am păţit şi eu. A vorbit acum şi n-o să mai vorbească niciodată, n-o să se mai ştie nimic de el. Cred că Boza şi-a ratat viitorul politic?.

Replica tânărului democrat-liberal a fost însă următoarea: ?la ce reacţii am avut de la filiale, cred că va fi o revoluţie?. Rămâne să vedem care este adevărul şi cu ce se ocupă liderii Partidului Democrat Liberal.

Antena 3

×
Parteneri
Stradă surpată şi în Cluj-Napoca Traficul este restricționat
x close