Antena 3 CNN Politică Nicolăescu despre Meleşcanu: ?Un diplomat atât de bun ca el duce diplomaţia la exces?

Nicolăescu despre Meleşcanu: ?Un diplomat atât de bun ca el duce diplomaţia la exces?

Nicolăescu despre Meleşcanu: ?Un diplomat atât de bun ca el duce diplomaţia la exces?
29 Feb 2008   •   14:08

Invitat la emisiunea Live cu Anca Florea, de la postul de radio News FM, ministrul Sănătăţii Eugen Nicolăescu a readus în discuţie conversaţia telefonică dintre Traian Băsescu şi ministrul interimar al Justiţiei, Teodor Meleşcanu. El a spus că, în acest caz, ministrul Meleşcanu a dovedit că ?duce diplomaţia la exces?. Despre ce este vorba:

În urmă cu o lună, Eugen Nicolăescu a declarat tot la News FM că preşedintele Băsescu l-a ameninţat telefonic pe Teodor Meleşcanu, pentru că nu a transmis Parchetului dosarele celor opt miniştri suspectaţi de fapte de corupţie. Mai mult Nicolăescu a spus că Meleşcanu a fost jignit de către Preşedinte.

Ulterior Meleşcanu a negat că Traian Băsescu ar fi folosit cuvinte jignitoare la adresa sa, dar a catalogat tonul folosit de Preşedinte ca fiind unul ?neprietenos?. A trecut o lună, conflictul s-a aplanat, iar ministrul Sănătăţii, este convins acum că, indiferent de reacţiile ulterioare, lumea a înţeles cum au stat lucrurile la momentul respectiv. De altfel, Nicolăescu a declarat că, după incident, i s-a adresat lui Meleşcanu spunându-i că ?un diplomat atât de bun duce diplomaţia la exces?.

Antena3.ro

×
Parteneri
Cât costă coșul de cumpărături cu două săptămâni înainte de Paște
x close