Antena 3 CNN Politică Noi descinderi în dosarul Borbely. Soţia şi cuscra ministrului, audiate la DNA Oradea în calitate de martori

Noi descinderi în dosarul Borbely. Soţia şi cuscra ministrului, audiate la DNA Oradea în calitate de martori

Noi descinderi în dosarul Borbely. Soţia şi cuscra ministrului, audiate la DNA Oradea în calitate de martori
Sursa foto: Foto: Intact Images
14 Iul 2011   •   13:19
Soţia şi cuscra lui Borbely au fost audiate joi la DNA Oradea în calitate de martori, a declarat avocatul omului de afaceri Ion Ciocan, urmãrit penal în dosarul în care apare şi numele ministrului. Avocatul a participat la audierile care au avut loc, joi, la sediul DNA Oradea, însã a refuzat sã facã vreo declaraţie referitoare la informaþiile pe care cele douã femei le-au furnizat procurorilor, informează Mediafax.

Tot joi, au avut loc noi percheziţii în dosarul Laszlo Borbely. Alte două apartamente, aparţinând omului de afaceri Ioan Ciocan au fost verificate de procurorii DNA, în scopul de o abţine un aviz pentru începerea urmăririi penale.

Potrivit informaţiilor furnizate de reporterul Antena 3, blocul se află situat în centru Capitalei, pe Calea 13 septembrie, iar afaceristul Ioan Ciocan deţine două apartamente în clădire.

Mai mult decât atât, consilierul directorului general al "Apelor Române", Mihai Urzică se afla pe lista locatarilor al unuia din cele două apartamente., lucru care confirmă o posibilă legătură între acesta şi ministrul Borbely.

În dosarul în care ministrul Laszlo Borbely este suspectat de trafic de influenţă s-a început deja urmărirea penală a omului de afaceri Ioan Ciocan şi a unui consilier al ministrului Mediului, Szabolcs Szepessy.

Anchetatorii susţin că acesta a intervenit pe lângă Laszlo Borbely pentru atribuirea mai multor contracte ale Administraţiei Naţionale "Apele Române", firmei patronate de Ioan Ciocan.
 


×
Parteneri
Mircea Badea a dezvăluit cine este modelul său în viaţă
x close