Antena 3 CNN Politică Norica Nicolai, despre participarea lui Băsescu la priveghiul lui Cioabă: evenimentul va fi valorificat electoral

Norica Nicolai, despre participarea lui Băsescu la priveghiul lui Cioabă: evenimentul va fi valorificat electoral

Norica Nicolai, despre participarea lui Băsescu la priveghiul lui Cioabă: evenimentul va fi valorificat electoral
Sursa foto: Foto: captura Antena 3
de M.Z.    |    21 Aug 2013   •   19:38
Prezenţa preşedintelui Traian Băsescu la priveghiul celui autointitulat rege al romilor este un eveniment care va fi valorificat electoral, este de părere europarlamentarul PNL Norica Nicolai.
 
"Va fi valorificat electoral acest eveniment (prezenţa lui Băsescu la priveghiul lui Florin Cioabă - n.r.). Va conta pentru familia Cioabă şi pentru unii din comunitate. (...) Băsescu a primit sprijinul comunităţii rome prin Florin Cioabă şi toate lucrurile astea obligă la un anumit tip de relaţie. Era previzibil că preşedintele va participa şi va încerca să valorifice acest moment care este unul trist", a spus Norica Nicolai, miercuri, la emisiunea 100 de minute, de la Antena 3.
 
În plus, "este o deplasare în interes personal, ceea ce nu poate fi admis", a adăugat europarlamentarul liberal.
 
Norica Nicolai a adus în discuţie şi faptul că, în urmă cu o săptămână, a murit un alt repezentant de marcă al comunităţii rome, sociologul rom Nicolae Gheorghe, însă a fost un subiect "tăcut".
 
"Despre el nu s-a vorbit absolut deloc, deşi făcuse foarte mult pentru comunitate", a adăugat europarlamentarul liberal.
 
Politicienii nu au pierdut ocazia să apară la priveghiul lui Florin Cioabă. Drumul a fost deschis de preşedintele Traian Băsescu, cel care a dus o coroană de garoafe roşii
 
Fiica sa, Elena Băsescu, a trimis şi ea o coroană, prin senatorul de Sibiu Ion Ariton. 
 
Din partea PSD şi a conducerii partidului au venit la priveghi Mădălin Voicu şi Codrin Ştefănescu.

Pe 18 august, autointitulatul rege al romilor Florin Cioabă a încetat din viaţă, la vârsta de 58 de ani, într-un spital din Antalya, unde medicii îi montaseră un dispozitiv care să-i ajute inima să pompeze sânge.


×
Parteneri
Ministrul Energiei a decis ce se va întâmpla cu taxa pe soare
x close