Antena 3 CNN Politică Norica Nicolai, prima pe listele pentru europarlamentare

Norica Nicolai, prima pe listele pentru europarlamentare

Norica Nicolai, prima pe listele pentru europarlamentare
Sursa foto: norica nicolai
26 Mar 2009   •   08:02

Partidul Naţional Liberal şi-a stabilit candidaţii pentru alegerile europarlamentare. Lista este deschisă de patru femei, dintre care prima va fi, de această dată, vicepreşedintele formaţiunii Norica Nicolai. Ea va fi urmată de trei eurodeputate în exerciţiu: Adina Vălean, Renate Weber şi Ramona Mănescu.
Pe cinci vine un eurodeputat Cristian Buşoi, urmat de un nume surpriză: liberalul hunedorean Ben Oni Ardelean.
Ovidiu Silaghi şi Adrian Cioroianu sunt pe şapte, respectiv opt. Exclus de pe listă este Daniel Dăianu, actual europarlamentar, care a intrat în dizgraţia membrilor formaţiunii. Nici una dintre taberele din PNL, cea veche şi cea nouă nu îl mai susţin pe acesta.
Pe de altă parte, Ludovic Orban declara pentru Cotidianul că ?lista pentru Parlamentul European va fi constituită luni în cadrul Consiliului Reprezentanţilor Naţionali. Nu este nimic oficial ce se dă pe surse?.
În vreme ce Mircea Ionescu-Quintus preciza că urmează ?să aibă loc o discuţie între preşedintele partidului şi dl Dăianu?.

Un alt susţinător al lui Antonescu la congres, fostul ministru al economiei şi finanţelor Varujan Vosganian a devenit de ieri purtător de cuvânt al PNL, funcţie deţinută anterior de Bogdan Olteanu. Departamentul de Comunicare va fi coordonat de Adriana Săftoiu.
Antena3.ro

×
Parteneri
ANM anunţă temperaturi de vară: "Să ne bucurăm de acest weekend"
x close