Antena 3 CNN Politică Nouă gafă la Cotroceni: Preşedintele Rusiei, botezat "Vladimir" Medvedev (VIDEO)

Nouă gafă la Cotroceni: Preşedintele Rusiei, botezat "Vladimir" Medvedev (VIDEO)

Nouă gafă la Cotroceni: Preşedintele Rusiei, botezat "Vladimir" Medvedev (VIDEO)
07 Apr 2010   •   17:52

Preşedintele Federaţiei Ruse a fost "botezat", miercuri, de către Administraţia Prezidenţială din România. Într-un comunicat de presă referitor la participarea lui Traian Băsescu la un dineu de lucru oferit de Barack Obama la Praga, prenumele preşedintelui rus a fost înlocuit accidental cu cel al actualului premier. Mai precis, în viziunea celor care au redactat documentul, actualul preşedinte al Rusiei se numeşte "Vladimir Medvedev".

"Preşedintele României, Traian Băsescu, va lua parte joi, 8 aprilie a.c., la Praga, la invitaţia preşedintelui SUA, Barack Obama, la consultări cu privire la modalităţile de promovare a păcii şi securităţii în Europa şi în vecinătatea acesteia. Dineul de lucru la care va participa şeful statului român are loc în marja semnării de către preşedintele SUA, Barack Obama, şi preşedintele Federaţiei Ruse, Vladimir Medvedev, a Tratatului privind reducerea arsenalului strategic ? noul acord START", se arăta în comunicatul Administraţiei Prezidenţiale.

Numele real al preşedintelui rus este Dmitri Anatolevici Medvedev. Cel al fostului preşedinte şi actual premier al Rusiei este Vladimir Vladimirovici Putin.

Echivalentul gafei într-un eventual comunicat din partea Rusiei ar fi Emil Băsescu.

Gafa Departamentului de Comunicare Publică al Preşedinţiei a fost iniţial sesizată de către Mediafax. Ulterior, aceasta a fost remediată.

GAFĂ PREZIDENŢIALĂ


Iată comunicatul în varianta corectată:




Antena3.ro



×
Parteneri
SUA au dislocat în România cel mai nou sistem antidronă
x close