Antena 3 CNN Politică Oajdea: Propunerea de excludere a mea, reacţia unor oportunişti ce au preluat prin forţă conducerea

Oajdea: Propunerea de excludere a mea, reacţia unor oportunişti ce au preluat prin forţă conducerea

Oajdea: Propunerea de excludere a mea, reacţia unor oportunişti ce au preluat prin forţă conducerea
Sursa foto: Foto: Intact Images
de M.Z.    |    13 Noi 2011   •   19:20

Deputatul PDL Daniel Oajdea susţine că propunerea de excludere a sa din partid, votată duminică, în BPJ al PDL Iaşi, este reacţia unui grup de oportunişti care a preluat prin forţă conducerea filialei ieşene a acestei formaţiuni politice, potrivit Mediafax.

"Este reacţia unui grup de oportunişti care au preluat prin forţă conducerea filialei şi care, în încercarea de a se impune, vor să elimine pe toţi cei care au curaj să-şi exprime punctul de vedere", a declarat deputatul Daniel Oajdea.

În plus, Oajdea a mai spus că liderii filialei ar fi trebuit să supună la vot propunerea de excludere a sa din partid în cadrul Consiliului de Coordonare Judeţean al PDL, şi nu în cadrul BPJ, astfel încât să se poată pronunţa baza partidului.

"Dacă ar fi fost corecţi, ar fi supus propunerea lor Consiliului de Coordonare Judeţean. O astfel de decizie ar fi trebuit discutată de baza PDL Iaşi, şi nu de un grup restrâns de membri", a afirmat deputatul PDL.

De asemenea, el a mai declarat că ar fi trebuit să fie invitat la şedinţa BPJ în care s-a decis excluderea sa, lucru care nu s-a întâmplat.

Duminică, BPJ al PDL Iaşi a propus excluderea din partid a lui Daniel Oajdea, invocând afirmaţiile critice pe care PDL-istul le-a făcut, în ultima perioadă, la adresa partidului din care face parte. Decizia a fost înaintată conducerii centrale a partidului, care se va pronunţa în acest caz.

×
Subiecte în articol: propunere pdl
Parteneri
Data la care vom călători fără vize în America
x close