Antena 3 CNN Politică Oltean: PDL pregăteşte un protocol cu Partida Romilor şi va continua colaborarea cu UDMR

Oltean: PDL pregăteşte un protocol cu Partida Romilor şi va continua colaborarea cu UDMR

Oltean: PDL pregăteşte un protocol cu Partida Romilor şi va continua colaborarea cu UDMR
Sursa foto: Foto: INTACT Images
19 Noi 2011   •   13:54
Secretarul General al PDL, Ioan Oltean, a declarat sâmbătă că partidul său pregăteşte un protocol de colaborare cu Partida Romilor pentru alegerile din 2012. În acelaşi timp, Oltean, a adăugat că îşi doreşte continuarea colaborării cu UDMR până în 2016, conform Agerpres.

Declaraţiile au fost făcute la Consiliul de Coordonare Judeţean al Organizaţiilor de Femei a PDL Bistriţa Năsăud, unde au fost invitate şi reprezentante ale UDMR şi Partidei Romilor.

"Suntem în pregătirea unui protocol cu Partida Romilor. Discuţiile cu preşedintele Nicolae Păun sunt avansate şi în curând vom încheia acest protocol de colaborare şi de susţinere reciprocă în perioada care urmează”, a declarat Oltean.

Cât despre UDMR, Ioan Oltean şi-a exprimat dorinţa ca actuala colaborare dintre Uniune şi PDL să continue şi în perioada 2012 – 2016.

"Aproape de trei ani, UDMR este un partener loial de guvernare al PDL şi împreună încercăm să construim o reformă în această ţară şi ne gândim ca acest parteneriat să continue pentru 2012 – 2016”, a adăugat Oltean.



×
Parteneri
Vremea se schimbă radical în România: Zonele vizate de Cod Galben
x close