Omul care l-a văzut pe Ghiță în seara de dinaintea dispariției: „L-am lăsat cu Coldea”

de A.M.P    |    26 Ian 2017   •   18:44
Omul care l-a văzut pe Ghiță în seara de dinaintea dispariției: „L-am lăsat cu Coldea” Foto: Agerpres

Senatorul Daniel Savu, fost membru al comisiei de Control al SRI, este ultimul om care l-a văzut pe Sebastian Ghiță înainte de dispariție.

"Da, eu sunt omul care l-a văzut ultima dată, la o întâlnire oficială, pe Sebastian Ghiță. Eu cred că Sebastian Ghiță a avut o misiune. Cred că este mai presus de un martor sub acoperire. Îl știu de mulți ani. Un lucru pot să spun cu certitudine: nu avea niciun fel de probleme psihice. Un om care i-a înregistrat pe oamenii de la vârful țării are o pregătire și are o misiune să facă aceste lucruri", a zis Daniel Savu, un post de televiziune, potrivit dcnews.ro.

"Să vă spun despre seara aceea de dinaintea dispariției. Eram la o întâlnire oficială cu așa-zisa fostă comisie de supraveghere SRI. Problema este că în acea seară l-am lăsat pe Sebastian Ghiță într-o discuție tête-à-tête, extrem de amicală, cu Florian Coldea. Acesta este ineditul situației. Lucrul acesta arată că Ghiță acționa în a-l induce în eroare pe Coldea. Practic cel care era în offside era Coldea. Sebastian Ghiță i-a creat lui Coldea, până în ultimul moment, impresia de prietenie. Apoi, la câteva zile, Ghiță a făcut dezvăluirile pe care deja le știm. Nu este răzbunare, este mai mult de atât", a mai spus Daniel Savu.

 

Parteneri
x close