Antena 3 CNN Politică Opoziția pregătește guvernul din umbră. Prima reacție din partea PSD: „Niciun om lucid nu ar propune un guvern cu tumultuosul Mihai Tudose la Externe”

Opoziția pregătește guvernul din umbră. Prima reacție din partea PSD: „Niciun om lucid nu ar propune un guvern cu tumultuosul Mihai Tudose la Externe”

Opoziția pregătește guvernul din umbră. Prima reacție din partea PSD: „Niciun om lucid nu ar propune un guvern cu tumultuosul Mihai Tudose la Externe”
Sursa foto: Foto: Ludovic Orban/ Facebook
de S.T.    |    25 Sep 2019   •   10:38

Opoziția pregătește guvernul din umbră.

Potrivit Dc News, noul premier ar fi chiar Ludovic Orban, iar PNL, USR, ALDE, ProRomânia, PMP şi UDMR negociază dur pentru posturile de miniştri.

O primă reacție din partea PSD vine de la secretarul general Mihai Fifor. Acesta spune că râde în hohote la citirea listei miniştrilor şi că niciun om lucid nu ar propune un guvern cu Mihai Tudose la Externe și Caramitru Jr. la Finanțe.

Fifor concluzionează că, în locul iniţialelor L.O. adică Ludovic Orban, ar fi mai potrivit LOL, adica râzi în hohote.

„Circulă „pe surse” o așa-zisă ciornă a guvernului propus de opoziție. Spun „așa-zisă”, pentru că niciun om lucid nu ar propune un guvern cu tumultuosul Mihai Tudose la Externe și "degraba varsatoriul de sange nevinovat" Caramitru Jr. la Finanțe...

Dar, merită comentat cine e în capul listei, unde apar enigmatic două majuscule scrise apăsat L.O. – adică Ludovic Orban, zis Sică Mandolină sau Sică Minciunică, fostul ministru al Transporturilor, care ne promitea fără să-i crape obrazul de rușine, că va face 2.000 de Km de autostradă, din care nu a făcut niciunul.

L.O., care spunea că va impozita salariile IT-iștilor? Că va da afară sute de mii de bugetari? Că trebuie să creștem vârsta de pensionare? L.O., cel sfătuit că salariul minim este nociv pentru economie și că trebuie desființat?! Care ne transmite că trebuie înghețate pensiile și salariile, pentru că, vezi Doamne, „nu mai sunt bani” și „nu e sustenabil”?!

Care ne spune că statul încasează prea puțin, dând de înțeles că taxele trebuie majorate?!

L.O. care dansa cu gratie manele din buric?!

Atât puteți, stimați colegi din Opoziție?! Atunci mai puneți încă un „L” la majusculele de pe „ciornă”. LOL e mult mai potrivit!”, a scris Mihai Fifor pe pagina sa de Facebook.

Citiți și:

Ludovic Orban: Am trecut de 233 de semnături pentru moţiunea de cenzură

×
Subiecte în articol: guvern Ludovic Orban opozitie guvern
Parteneri
Meteorologii au anunțat cât va ține frigul în România!
x close