Antena 3 CNN Politică Orban: Parlamentari PNL, ofertați cu funcții în viitorul guvern

Orban: Parlamentari PNL, ofertați cu funcții în viitorul guvern

Orban: Parlamentari PNL, ofertați cu funcții în viitorul guvern
Sursa foto: Foto: Facebook/Ludovic Orban
21 Iun 2017   •   11:05

UPDATE 11.00

Ludovic Orban a subliniat din nou miercuri dimineață, cu puțin timp înainte de votul moțiunii, că parlamentarii PNL vor fi prezenți în plen, dar nu vor lua parte la vot.

Acesta a adăugat că, personal, îşi doreşte ca ''PSD-ul lui Dragnea să trimită acasă PSD-ul lui Grindeanu''.

''PNL este pregătit să ajungă la guvernare, dar nu vrem să ajungem pe uşa din dos, ci cu susţinerea cetăţenilor. Mergem în sală şi nu votăm moţiunea PSD. (...) Personal, îmi doresc ca PSD-ul lui Dragnea să trimită acasă PSD-ul lui Grindeanu. (...) Stăm în sală şi nu votăm'', a spus Orban, la Parlament.

Preşedintele PNL, Ludovic Orban, a declarat marţi că lideri ai PSD şi ALDE au încercat să convingă parlamentari liberali să voteze moţiunea de cenzură împotriva guvernului Grindeanu.

Liderul liberal a precizat că au fost promise inclusiv funcții în viitorul guvern PSD-ALDE.

Ludovic Orban susţine că printre cei care au făcut astfel de oferte liberalilor s-ar afla inclusiv Călin Popescu-Tăriceanu.

„S-au dat telefoane, s-au făcut oferte, s-au făcut presiuni. Inclusiv liderul ALDE a ajuns să dea telefoane şi să facă oferte. Li s-au oferit unor colegi de-ai noştri posturi de miniştri, de preşedinţi de filială”, a declarat Orban.

 

×
Parteneri
O nouă schemă de înșelătorie imobiliară în România
x close