Antena 3 CNN Politică Paleologu: Băsescu e Popeye Marinarul. Udrea nu are corespondent în literatură

Paleologu: Băsescu e Popeye Marinarul. Udrea nu are corespondent în literatură

Paleologu: Băsescu e Popeye Marinarul. Udrea nu are corespondent în literatură
Sursa foto: Foto: Intact Images
02 Sep 2011   •   09:44

Elena Udrea nu are corespondent în literatura universală. Sau cel puţin aşa susţine vicepreşedintele PDL, Theodor Paleologu, într-un interviu acordat jurnaliştilor de la Adevărul. În acelaşi material, vicepreşedintele PDL l-a comparat pe Traian Băsescu cu Popeye marinarul sau căpitanul Ahab, din "Moby-Dick".

Vicepreşedintele PDL, Theodor Paleologu nu conteneşte să-i aducă omagii colegei sale de partid. Dacă pentru Elena Udrea n-a găsit corespondent în toată lumea, lui Traian Băsescu Paleologu i-a găsit patru personaje asemănătoare.

"Popeye Marinarul, bineînţeles, mai e capitanul Ahab, din Moby-Dick, ar mai fi, nu ştiu dacă ati vazut, filmul "7 pacate", cu Marlene Dietrich şi John Wayne, e o cantăreaţă de cabaret jucata de Marlene, Bijou, si are un bodyguard ,care e un marinar bataus, dar care e cel mai tare la batai, ala care ramane ultimul in picioare si mai culege cate unul de pe jos si ii mai da un pumn"

 


Iar dacă până acum în viziunea lui Paleologu pleaşca pentru PDL era Traian Băsescu, situaţia pare că s-a schimbat.

"Noua pleaşcă a PDL-ului e Crin Antonescu. Pentru că a împins PNL până la disoluţie în braţele PSD şi a deschis o cale regală unui partid care altminteri e uzat de guvernare, de criză, de prostii comise în timp şamd"

Vicepreşedintele PDL s-a înscris în competiţia internă din partid pentru desemnarea candidatului la Primăria Capitalei la alegerile din 2012.



×
Parteneri
Marcel Ciolacu dă asigurări: Sunt bani de salarii si pensii
x close