Antena 3 CNN Politică Pandele: Vanghelie candidează ca vice regional Bucureşti-Ilfov. Şi eu la fel

Pandele: Vanghelie candidează ca vice regional Bucureşti-Ilfov. Şi eu la fel

Pandele: Vanghelie candidează ca vice regional Bucureşti-Ilfov. Şi eu la fel
Sursa foto: Florentin Pandele
19 Feb 2010   •   13:46

Primarul oraşului Voluntari, Florentin Pandele, a declarat, vineri, că şi-a depus candidatura la funcţia de vicepreşedinte al PSD pe euroregiunea Bucureşti-Ilfov, aceeaşi funcţie la care candidează, din informaţiile sale, şi liderul PSD Bucureşti, Marian Vanghelie.
Pandele a arătat că joi, în jurul prânzului, i-au parvenit informaţii potrivit cărora Vanghelie va candida la funcţia de vicepreşedinte pe euroregiunea Bucureşti-Ilfov, el depunându-şi imediat candidatura la aceeaşi funcţie.
Edilul de Voluntari a precizat, pentru Mediafax, că în cazul în care Vanghelie îşi va retrage candidatura, atunci va proceda la fel, deoarece gestul său de talonare a acţiunilor liderului PSD bucureşti nu se doresc decât un semnal de alarmă cu privire la faptul că, în opinia sa, "PSD nu mai poate produce anticorpi împotriva microbului Vanghelie".
El a mai explicat că nu avea nici o intenţie să candideze la o funcţie de conducere la nivel central, dar că a făcut acest pas revoltat de lipsa de atitudine a unor lideri marcanţi ai partidului faţă de "maladia pe care Marian Vanghelie o reprezintă nu numai pentru PSD, cât şi pentru întreaga clasă politică".
Pandele a fost suspendat din partid pentru o perioadă de un an de către PSD Ilfov, în urmă cu două săptămâni, după ce la Consiliul Naţional al PSD, a anunţat că s-a hotărât să candideze acolo unde va candida "prietenul" său Marian Vanghelie, arătând că dacă acesta "va candida pentru un WC public, vine şi Pandele".
Antena3.ro

×
Parteneri
Trandafir, bărbatul deghizat în femeie care a făcut ravagii în România
x close