Antena 3 CNN Politică Parlamentarii PDL, sfătuiţi să depună amendamente la proiectul de buget cu precizarea sursei de finanţare

Parlamentarii PDL, sfătuiţi să depună amendamente la proiectul de buget cu precizarea sursei de finanţare

Parlamentarii PDL, sfătuiţi să depună amendamente la proiectul de buget cu precizarea sursei de finanţare
Sursa foto: Gheorghe Flutur
04 Ian 2010   •   14:30

Parlamentarii PDL care sunt nemulţumiţi de finanţările pentru judeţe propuse de Guvern prin proiectul de buget pot depune, până pe data de 7 ianuarie, amendamente la legea bugetului de stat pe 2010, dar trebuie să motiveze sursa alocării acestor sume, a declarat luni, vicepreşedintele PDL Gheorghe Flutur.
Flutur a precizat că în prima şedinţă a conducerii PDL din 2010 s-a discutat despre calendarul accelerat al adoptării bugetului de stat. S-a convenit mobilizarea parlamentarilor PDL în comisii cu recomandarea ca depunerea amendamentalor să fie făcută până pe 7 ianuarie.
"Important este ca parlamentarii să fie prezenţi şi să aducă amendamente. Ai noştri colegi se sincronizează între ei, au termen până joi să depună aceste amendamente, dar trebuie să motiveze sursa de la care s-ar găsi bani. Sunt convins că parlamentarii noştri vor face propuneri rezonabile ţinând seama de restricţiile pe care le impune bugetul. Este firesc ca parlamentarii uninominali să dorească mai mult pentru judeţele lor, dar trebuia să se ia în considerare şi deficitul bugetar", a spus Flutur.
Flutur a mai afirmat că PDL speră ca miercuri, în şedinţa de plen din Senat, să se aprobe legea de abilitare a Guvernului de a emite ordonanţe pe perioada vacanţei parlamentare, iar în momnetul în care şi Camera Deputaţilor va începe activitatea să intre şi în dezbaterea acestei Camere.

Antena3.ro

×
Parteneri
Daniel Baciu anunță o schimbare majoră pentru toți pensionari
x close