Antena 3 CNN Politică Parlamentarii PDL vor vota pentru investirea Guvernului Croitoru

Parlamentarii PDL vor vota pentru investirea Guvernului Croitoru

Parlamentarii PDL vor vota pentru investirea Guvernului Croitoru
Sursa foto: Gheorghe Flutur
02 Noi 2009   •   13:08

Parlamentarii PDL vor vota miercuri pentru investirea Guvernului Croitoru în şdinţa de plen reunit, a decis luni Biroul Permanent Naţional al acestui partid. Vicepreşedintele democrat-liberal Gheorghe Flutur a declarat că se speră ca exemplul colegilor săi să fie urmat şi de parlamentarii altor formaţiuni politice în contextul nevoii continuării dialogului cu FMI pentru onorarea angajamentelor asumate şi primire noilor tranşe din împrumutul extern contractat.

?Grupurile parlamentare ale PDL sunt mobilizate să voteze miercuri susţinerea guvernului Croitoru. Sperăm ca va primi votul majorităţii Parlamentului pentru că avem nevoie de continuarea dialogului cu FMI? a declarat Flutur.

Până atunci, guvernul interimar în exerciţiu lucrează la forma proiectului de buget pe anul 2010, chiar dacă conform legii, un guvern demis prin moţiune de cenzură nu-l poate depune în Parlament spre adoptare.
?Noi lucrăm în momentul de faţă în guvern la bugetul pe 2010. Este un calendar pe care-l respectăm. Ţinem seama de toate angajamentele de respectat cu organismele internaţionale? a subliniat vicepreşedintele PDL.

Antena3.ro

×
Parteneri
STB anunță trasee modificate pe nouă linii, în weekend, în București
x close