Antena 3 CNN Politică PDL face campanie "elegantă" pentru Băsescu şi susţine organizarea referendumului pentru parlamentul unicameral

PDL face campanie "elegantă" pentru Băsescu şi susţine organizarea referendumului pentru parlamentul unicameral

PDL face campanie "elegantă" pentru Băsescu şi susţine organizarea referendumului pentru parlamentul unicameral
Sursa foto: Emil Boc
21 Oct 2009   •   12:20

Colegiul Director al PDL a stabilit miercuri forma finală a strategiei care va fi aplicată pentru campania electorală a actualului preşedinte Traian Băsescu. În prezenţa şefului statului, parlamentarii, liderii de filiale, şefii de consilii judeţene şi primarii invitaţi au mai stabilit susţinerea PDL pentru referendumul proprus de Traian Băsescu pentru introducerea parlamentului unicameral şi reducerea numărului de parlamentari de la 471 la 300, a anunţat, după lucrările Colegiului, liderul PDL, Emil Boc. În ceea ce priveşte modul de desfăşurare a campaniei electorale preşedintele Traian Băsescu s-a pronunţat pentru o evoluţie elegantă cu explicarea a ceea ce s-a făcut şi cu asumarea a ceea ce nu a reuşit să facă în timpul primului mandat, dar şi cu fair-play faţă de contracandidaţi.

?Sperăm că rezultatul referendumului îi va determina pe cei din PSD şi PNL să renunţe la propriile privilegii. Clasa politică românească trebuie să înţeleagă ca vremea privilegiilor a trecut şi că trebuie instituit principiul egalităţii de şanse pentru toţi? a afirmat Boc.

Liderul PDL a evitat să dea detalii despre strategia PDL de campanie, arătând că în Colegiul s-a discutat aspectele prezentate deja de Traian Băsescu.

"Pentru că astăzi îmi depun candidatura la BEC, s-a organizat o întâlnire a Colegiului Director PDL, care şi-a asumat susţinerea candidaturii mele la funcţia de preşedinte al României. Am venit să le mulţumesc, să le spun câteva lucruri despre cum se va desfăşura campania şi să îi asigur că voi câştiga, sigur, cu sprijinul lor", a explicat, la rândul său, Băsescu motivul prezenţei sale la şedinţa Colegiului Director al PDL.
El a ţinut să precizeze că va fi o campanie elegantă, cu explicarea a ceea ce s-a făcut şi cu asumarea a ceea ce nu a reuşit să facă în timpul primului mandat, dar şi cu fair-play faţă de candidaţi, fără acţiuni urâte, dar fără excluderea disputelor politice.
Antena3.ro

×
Parteneri
Ciclonul care a făcut ravagii în Europa se apropie de România!
x close