PDL-iştii se tem de popor. Radu F. Alexandru: Singura soluţie este boicotul referendumului

de A.M.P    |    23 Iul 2012   •   17:10
PDL-iştii se tem de popor. Radu F. Alexandru: Singura soluţie este boicotul referendumului Foto: Mediafax
Singura soluţie este boicotul referendumului şi invalidarea acestuia prin refuzul cetăţenilor "de a se face complici la actul iresponsabil pus la cale de liderii USL", a declarat, luni, vicepreşedintele PDL Radu F. Alexandru, citat de Mediafax.

"A boicota acest referendum înseamnă, din punctul meu de vedere, răspunsul oricărui om raţional care ţine să trăiască într-un stat de drept, într-o ţară în care legea este mai presus de toate, într-o ţară care este recunoscută de comunitatea europeană ca membru pe care se poate conta. Ne-aţi zdruncinat încrederea este diagnosticul implacabil pus de preşedintele Comisiei Europene, domnul Barosso", a susţinut Radu F. Alexandru.
   
El a arătat că boicotul este singurul răspuns pe care cetăţenii României ar putea să-l dea la tot ce s-a întâmplat până acum în presa internaţională şi la nivelul instituţiilor internaţionale.
   
Radu F. Alexandru a susţinut că au fost încălcate norme constituţionale, independenţa justiţiei şi funcţionarea instituţiilor statului de drept, arătând că toate nu au decât un singur nume - "tentativă de lovitură de stat".
   
"În acest context, referendumul nu este decât o etapă în ceea ce a pus la cale USL", a mai spus Radu F. Alexandru.
   
Surse din partid au declarat anterior pentru MEDIAFAX că liderii PDL de la centru şi de organizaţii judeţene se vor reuni, marţi, în şedinţa Colegiului Director al partidului pentru a decide dacă boicotează referendumul.
   
Conform surselor citate, liderii PDL sunt convocaţi marţi pentru a răspunde la întrebarea "Boicotăm sau nu referendumul din 29 iulie?".
   
Citeşte şi:

Vrea să iasă învingător la "masa verde"? "Băsescu şi PDL pregătesc o strategie de boicotare a referendumului"

x close