Antena 3 CNN Politică Piedone a surprins toți bucureștenii! Cum și-a făcut campanie candidatul umaniștilor la Primăria Sectorului 5

Piedone a surprins toți bucureștenii! Cum și-a făcut campanie candidatul umaniștilor la Primăria Sectorului 5

Campanie inedită a Candidatului umanist la Primăria Sectorului 5. Pentru a respecta restricţiile impuse pe timp de pandemie, Cristian Popescu Piedone a ales să se promoveze prin panouri luminoase montate pe trotinete electrice.

Piedone a surprins toți bucureștenii! Cum și-a făcut campanie candidatul umaniștilor la Primăria Sectorului 5
Sursa foto: Hepta
de Maria Sabu    |    26 Iul 2020   •   13:20

Surpriza este că pe unul dintre aceste vehicule ecologice a călătorit chiar el. Pentru a respecta distanțarea fizică, Cristian Popescu Piedone, candidatul umanist la Primăria Sectorului 5, a ales o manieră inedită de a ajunge în atenția bucureștenilor.

Surpriză făcută de Cristian Piedone

"Nu vorbim de o campanie în mediul online, ci de o serie de panouri plasate pe trotinetele care își croiesc drum prin traficul Capitalei. Pe una dintre trotinetele electrice s-a aflat chiar candidatul umanist", Piedone. 

Printre principalele obiective ale candidatului umanist la Primăria Sectorului 5, Cristian Popescu Piedone, se află asfaltarea celor peste 30 de străzi de pământ care există încă, la jumătatea anului 2020, în Capitală.

×
Parteneri
Atenţionare meteo ANM: Ploi, vijelii, lapoviţă şi ninsoare
x close