Antena 3 Politică Cristian Popescu Piedone, de la 218 kg la 112 kg: "Am mâncat odată 22 de hamburgeri"

Cristian Popescu Piedone, de la 218 kg la 112 kg: "Am mâncat odată 22 de hamburgeri"

de Andreea Cigolea    |    07 Apr 2021   •   09:59
Cristian Popescu Piedone, de la 218 kg la 112 kg: "Am mâncat odată 22 de hamburgeri"

Cristian Popescu Piedone a fost supraponderal o mare parte din viață. Primarul Sectorului 5 a recunoscut că ajunsese la un moment dat să cântărească peste 200 de kilograme.

Acela a fost momentul în care a decis să apeleze la o intervenție chirurgicală de micșorare a stomacului. Însă chiar și așa, politicianul ține dietă pentru a se menține în continuare.

”Dacă nu reții un regim strict, și cu operație, pui la loc. Rămâi gurmand, te duci la frigider, vrei să-l dovedești, ajungi să bagi dublu. După o vacanță în Corfu, unde merg de 25 de ani, la moaștele Sfântului Spiridon, am venit acasă cu 30 de kilograme în plus. Am mâncat ce se mănâncă în Grecia, luam în fiecare zi câte un kilogram jumătate, în medie", a povestit Piedone atunci când a fost întrebat despre operațiile de micșorare a stomacului.

Primarul sectorului 5 a spus că în prezent cântărește 112 kg, dar a recunoscut că a avut și 218.

”Am fost invitat de un prieten, doar noi doi (n.r. 2000-2001). Eram surmenat. A zis să mâncăm niște mici, în Regie. Ok. M-a întrebat câți mici. ”Eu vreau patru”, mi-a zis el. ”Bine, atunci ia 100!”. I-am spus ospătarului să aducă și salată, și cartofi prăjiți. Au ieșit toți din bucătărie, nu le venea să creadă că acea comandă e doar pentru doi inși, au crezut că au venit un grup, fiindcă ei chiar așteptau un grup de oameni. Micul ajunge la 30 de grame produsul finit. Am mâncat două kilograme și jumătate de carne! Am mai mâncat o dată 22 de hamburgeri la McDonalds”, a povestit Piedone, la Kanal D.

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp sau Signal

×
Parteneri
x close