Antena 3 CNN Politică PNL a stabilit nominalizările la Ministerul Fondurilor Europene, la Ministerul Digitalizării și la CCR

PNL a stabilit nominalizările la Ministerul Fondurilor Europene, la Ministerul Digitalizării și la CCR

Biroul Executiv al PNL a decis, azi în unanimitate, nominalizările pentru funcția de ministru al Ministerului Investițiilor și Proiectelor Europene, funcția de ministru al Cercetării, Inovării și Digitalizării și funcția de judecător la CCR, din partea Senatului.

PNL a stabilit nominalizările la Ministerul Fondurilor Europene, la Ministerul Digitalizării și la CCR
Sursa foto: Hepta
de Claudia Popovici    |    21 Apr 2022   •   19:56

„Biroul Executiv al Partidului Național Liberal a decis azi nominalizarea, în unanimitate, a lui Marcel Boloș pentru funcția de ministru al Ministerului Investițiilor și Proiectelor Europene, precum și a deputatului PNL, Sebastian Burduja, pentru funcția de ministru al Cercetării, Inovării și Digitalizării”, arată un comunicat de presă al PNL.

De asemenea, conducerea PNL a votat nominalizarea senatorului PNL, Iulia Scântei, pentru funcția de judecător la CCR, din partea Senatului.

Marcel Boloş, ministru al Cercetării şi Digitalizării, a preluat interimar Ministerul Fondurilor Europene, după demisia din funcţie a lui Dan Vîlceanu, ca urmare a înlocuirii lui Cîțu de la fruntea partidului.

Sebastian Burduja este deputat în Parlamentul României, vicepreședinte al comisiei pentru buget, finanțe şi bănci din Camera Deputaţilor și președinte PNL Sector 1. Anterior, a lucrat ca expert în dezvoltare la Banca Mondială în Washington D.C.  

×
Parteneri
Sondajul care lămureşte mascarada politică
x close