Antena 3 CNN Politică PNL agită subiectul Manolea: Băsescu să nu se comporte ca un primitiv sub influenţa vrăjitorilor

PNL agită subiectul Manolea: Băsescu să nu se comporte ca un primitiv sub influenţa vrăjitorilor

PNL agită subiectul Manolea: Băsescu să nu se comporte ca un primitiv sub influenţa vrăjitorilor
Sursa foto: Traian Bãsescu
21 Ian 2010   •   14:35

Prim-vicepreşedintele PNL Ludovic Orban i-a cerut public public preşedintelui Traian Băsescu să prezinte românilor o explicaţie referitoare la prezenţa permanentă a lui Aliodor Manolea lângă şeful statului.
"Îi cer public lui Traian Băsescu să prezinte românilor o explicaţie referitoare la prezenţa permanentă a lui Aliodor Manolea lângă preşedinte. Cine este, ce servicii a prestat, ce contract a avut şi cum l-a plătit", a declarat Ludovic Orban.
În opinia liderului liberal, este grav faptul că preşedintele României a făcut apel la o persoană, "care i-a prestat şefului statului nişte servicii nepotrivite", despre care opinia publică nu ştie nimic.
"Mi se pare grav că refuză să dea o declaraţie publică, nu poate să se comporte ca un primitiv aflat sub influenţa vrăjitorilor şi preşedintele statului să nu dea nicio explicaţie, iar anturajul preşedintelui să facă pe niznaiul. Nu ştiu ce a făcut acest Aliodor Manolea", a precizat Ludovic Orban.
Aliodor Manolea a apărut la acţiuni electorale, atât alături de liderul PSD Mircea Geoană, în campania pentru alegerile europarlamentare din anul 2007, cât şi alături de preşedintele Traian Băsescu, în campania pentru scrutinul prezidenţial din 2009.
Aliodor Manolea, psiholog, specialist în psihoenergetică, biosinergetică şi programare neurolingvistică, l-a însoţit pe Traian Băsescu în timpul campaniei prezidenţiale la dezbaterile electorale şi la contruntarea finală, cu Mircea Geoană. De altfel, Aliodor Manolea ar fi fost văzut de jurnalişti în mai multe rânduri la sediul de campanie al lui Traian Băsescu.
Ulterior, pe site-ul basescu.ro au apărut o serie de fotografii în care Aliodor Manolea apare alături de Traian Băsescu la acţiunile electorale din campania pentru scrutinul prezidenţial din 2009.
Noul scandal a continut după ce s-a constat că acelaşi Aliodor Manolea a participat, la alegerile europarlamentare din 2007, la câteva acţiuni electorale, alături de liderul PSD, Mircea Geoană. Această stare de fapt a fost confirmată atât de fotografii de la respectivele evenimente, existente pe site-ul acestui partid, cât şi de surse din partid, care au spus că Manolea era "extrem de discret".
Antena3.ro

×
Parteneri
Noi dezvăluiri bombă ale văduvei celui ucis de fii vrăjitoarei Sidonia
x close