Antena 3 CNN Politică PNL către Croitoru: "Nu are nicio şansă de a fi votat de parlamentarii liberali"

PNL către Croitoru: "Nu are nicio şansă de a fi votat de parlamentarii liberali"

PNL către Croitoru: "Nu are nicio şansă de a fi votat de parlamentarii liberali"
Sursa foto: Ludovic Orban
15 Oct 2009   •   16:00

Lucian Croitoru "nu are nicio şansă de a fi votat de niciun parlamentar liberal", dar PNL este un partid al dialogului şi va răspunde unei ivitaţii la discuţiie din partea premierului desemnat de Cotroceni, a declarat joi, prim-vicepreşedintele PNL, Ludovic Orban. Liderul liberal a precizat că PNL îl sprijină, în continuare, pentru funcţia de premier pe Klaus Johannis.
Întrebat dacă PNL va merge la discuţii cu Lucian Croitoru, în cazul în care liberalii vor fi solicitaţi în acest sens, Ludovic Orban a răspuns: "PNL a fost întotdeauna un partid al dialogului, un partid care a acţionat în cadru constituţional şi care respectă cetăţenii, care l-au desemnat".
?Fiţi liniştiţi, avem deja un mesaj foarte bine pregătit (către premierul desemnat ? n.r.). Mesajul este limpede, îl sprijinim pe Klaus Johannis pentru funcţia de premier şi că domnul Croitoru nu are nicio şansă de a fi votat de niciun parlamentar liberal"", a adăugat liderul PNL.
Cât priveşte numirea lui Croitoru de către Cotroceni, prim-vicepreşedintele PNL a susţinut l-a criticat voalat pe acesta că s-a lăsat ?târât într-un joc neconstituţional de Traian Băsescu, care are un unic scop de a menţine în poziţii guvernamentale politicieni care nu mai au absolut niciun suport constituţional, îi menţine pentru a trece resursele publice în buzunarele PDL".
Liberalul a precizat că cele patru formaţiuni şi grupul minorităţilor şi-au reconfirmat sprijinul pentru Klaus Johannis. "Am decis că vom acţiona în conformitate cu prevederile constituţionale şi cu prevederile Regulamentului Camerei Deputaţilor", a conchis Orban.
Antena3.ro

×
Parteneri
Două linii de tramvai din Bucureşti sunt blocate, din cauza unui accident
x close