Antena 3 CNN Politică Preşedintele PNL Neamţ, deputatul Mugur Cozmanciuc, are COVID-19

Preşedintele PNL Neamţ, deputatul Mugur Cozmanciuc, are COVID-19

Preşedintele filialei PNL Neamţ, deputatul Mugur Cozmanciuc, a anunţat joi, prin intermediul unei postări pe Facebook, că a fost testat pozitiv la noul coronavirus.

Preşedintele PNL Neamţ, deputatul Mugur Cozmanciuc, are COVID-19
de Dan Gabor    |    19 Noi 2020   •   18:58

"Până la această oră mă simt bine, însă mă aflu în izolare pentru următoarele 2 săptămâni. Acum o spun ca persoană afectată: respectaţi regulile cu stricteţe! Virusul nu ţine cont de cine suntem sau ce credem. Are nevoie doar de o clipă în condiţii de vulnerabilitate pentru a se transmite. Voi petrece toată această perioadă în izolare, însă rămân aici, alături de voi. Să vă dea Dumnezeu sănătate", a scris Mugur Cozmanciuc pe Facebook.

Și ministrul Muncii şi Protecţiei Sociale, Violeta Alexandru, a anunţat, tot joi seară, că a primit rezultat pozitiv la COVID.

Violeta Alexandru a mai precizat că va fi activă pe contul de Facebook şi că va publica inclusiv informaţii despre campania electorală a PNL.

"Am atât de multă treabă (și îmi și place ceea ce fac) încât, chiar și cu acest rezultat pozitiv la testul pentru covid, voi continua să muncesc de acasă. Voi fi chiar mai activă și mai eficientă, la Minister se mai întâmplă să mă întrerup des pentru că apare o urgență și dacă tot sunt acolo, întrerup ce fac și o rezolvăm.

Parte dintre ele vor fi acum preluate de echipa de conducere a Ministerului (...) Voi fi la telefon pentru a ajunge la rezultatele la care nu renunț până în ultima zi de mandat. Se pot aștepta colegii din instituțiile din țară să fiu și mai curioasă acum că am mai multă liniște ca să mă uit peste informațiile cerute.

Să vă așteptați la multe informații utile aici. Inclusiv despre campania PNL București care se desfășoară în online exact așa cum suntem noi – cei din PNL București: decenți, serioși, cu determinarea de a face treabă pentru Capitală. Voi urma tratamentul indicat", a scris ministrul Muncii pe contul său de Facebook.

 

×
Subiecte în articol: mugur cozmanciuc
Parteneri
Horoscop 1-15 aprilie 2023, cu Cristina Demetrescu. Eclipse şi karmă!
x close