Antena 3 CNN Politică Liberalii s-au răzgândit! Vor fi prezenți în sală la votul moțiunii de cenzură depuse de PSD

Liberalii s-au răzgândit! Vor fi prezenți în sală la votul moțiunii de cenzură depuse de PSD

Liberalii s-au întrunit în ședință cu foarte puțin timp în urmă și au stabilit că vor merge, mâine, la ședința de plen, când va fi votată moțiunea de cenzură, însă nu vor participa la votul propriu-zis.

Liberalii s-au răzgândit! Vor fi prezenți în sală la votul moțiunii de cenzură depuse de PSD
Sursa foto: Hepta
de Laura Dinu    |    04 Oct 2021   •   12:43

În timpul ședinței care încă nu s-a finalizat, membrii Partidului Național Liberal au decis că trebuie să fie prezenți, marți, la votul moțiunii de cenzură, însă doar pentru a urmări procesul de votare și pentru a vedea ce fac celelalte partide, în special cei de la USR PLUS. Și asta pentru că, spun liberalii, dacă vor vota moțiunea de cenzură, aceștia vor trebui să își asume și ce urmează după moțiunea de cenzură și anume o eventuală coaliție cu social-democrații și cu parlamentarii din AUR. 

Aceasta ar fi strategia pentru mâine a liberalilor, care au ajuns la concluzia că nu au nicio șansă să îi împiedice și să îi convingă pe cei din USR PLUS să nu voteze moțiunea de cenzură depusă de PSD.

Așadar, liberalii s-au împăcat cu ideea că moțiunea de cenzură va trece și vor stabili, după ziua de mâine, ce plan vor pune în aplicare. 

PNL va aștepta ca președintele Klaus Iohannis să convoace partidele la consultări, la Palatul Cotroceni și să le ceară celor de la PSD să vină cu o propunere de premier. 

×
Subiecte în articol: Vasile Marcu Klaus Iohannis
Parteneri
Patronii de păcănele riscă amenzi de 200.000 de lei dacă nu închid afacerile
x close