Antena 3 CNN Politică Poliția Română a cumpărat pistoale în valoare de 41,5 milioane de lei, în ultima zi a stării de urgență

Poliția Română a cumpărat pistoale în valoare de 41,5 milioane de lei, în ultima zi a stării de urgență

Georgian Drăgan, purtătorul de cuvânt al IGPR, vine cu o primă reacție, după ce Poliția Română a făcut o achiție de 41,5 milioane de lei, în ultima zi din starea de urgență.

Poliția Română a cumpărat pistoale în valoare de 41,5 milioane de lei, în ultima zi a stării de urgență
Sursa foto: Facebook
de Maria Sabu    |    19 Iun 2020   •   19:00

”Anumite materiale din cadrul Poliţiei Române şi mă refer aici la pistoalele tip Carpaţi sunt modelul 1974. A fost şi este nevoie de o înnoire a tehnicii folosite de poliţişti. Procedurile au fost conform reglementărilor legale în vigoare. 

În urma caietului de sarcini întocmit de IGPP s-au prezentat mai mulţi operatori economici.

Câştigător a fost declarat un operator economic din România care a prezentat o ofertă cu un raport preţ-calitate foarte bun. Prețul unui pistol este de 1600 de lei. Este singurul operator economic care a acceptat clauza de offset şi anume ca o parte din valoarea contractului, până la 80%, se va întoarce către statul român.

Pe data de 8 mai, au fost trimise aceste invitaţii pentru participarea la această atribuire a contractului cu termenul pe data de 11 mai, undeva la ora 15.00. Nu putem vorbi de a profita de starea de urgenţă", a spus Georgian Drăgan, purtătorul de cuvânt al IGPR.

×
Subiecte în articol: IGPR stare de urgenta
Parteneri
Românii vor avea încă o zi liberă în plus în mini-vacanța de Paște
x close