Antena 3 CNN Politică Politicieni născuţi între Carpaţi

Politicieni născuţi între Carpaţi

Politicieni născuţi între Carpaţi
Sursa foto: Foto: Agerpres
03 Oct 2015   •   16:14

Şi artiştii sunt aleşi. Nu la spectacole, ci...în Parlament. Profitând de notorietate, ei au trecut din play list, în lista parlamentarilor. Şi, dacă pe scena, lumea îi asculta... cu atenţie, în plen unii au stârnit adevărate hohote de râs.

 
Şi de aplauze. Nu pentru că au cântat bine, ci pentru că gafat bine. Ne amintim doar de câţiva dintre ei. Irina Loghin, Dat Bittman, Mihai Sturzu. Să înceapă...spectacolul.
 
Irina Loghin a intrat în politică în anul 2000. Timp de 8 ani, a fost senator pe listele partidului PRM, dupa care a decis să se retragă şi să se întoarcă la marea dragoste, muzica. 
 
Ca politician, Irina Loghin a fost protagonista unui moment....amuzant. A Cântăreaţa aflase că RASDAQ, piaţa creată după model american în era privatizărilor româneşti nu ar respecta legea, aşa că a cerut arestat RASDAQ, dacă a furat!". 
 
Luminiţa Anghel s-a înscris în PSD în anul 2008, în organizaţia sectorului 6. A rezistat 2 ani, după care a renunţat la lupta pe care o promitea.
 
Luminiţa Anghel s-a clasat pe locul 3 în finala Eurovision alături de formaţia Sistem. De acolo s-a făcut remarcat în mediul politicii, Cici, omul de încredere al Elenei Udrea. S-a îmbogăţit peste noapte, a ajuns senator, iar numele său apare în mai multe tunuri date de fostul ministru al Turismului. De-a lungul timpului a fost asociat cu mai multe vedete din show-biz şi ar fi fost căsătorit de 3 ori.
 
După o lungă carieră în muzică şi televiziune, Mihai Sturzu, cunoscut ca Mihai de la HQ a luat şi el calea politicii, iar acum este deputat şi liderul celei mai mari organizaţii de tineret din România, Tinerii Social Democraţi.
 
Deşi pare mai degrabă amuzant, cel ce avea să fie deputat PSD şi-a rupt o coastă în urma cascadoriei. Mihai Sturzu va rămâne cunoscut însă pentru una dintre cele mai lungi cariere muzicale post revoluţie alături de trupa HiQ.
 
După Irina Loghin sau Ion Dolănescu, PRM a continuat recrutarea de talente. 
 
O fulgerătoare carieră politică a avut şi Dan Bitman. A fost numit în 2010 în funcţia de consilier al ministrului Finanţelor Publice pe probleme privind imaginea instituţiei în rândul populaţiei. După doar 6 luni, Sebastian Vlădescu a renunţat la serviciile lui Bitman.

×
Parteneri
Ministrul Energiei a decis ce se va întâmpla cu taxa pe soare
x close