Antena 3 CNN Politică Politicieni şi "moguli", atacaţi pe net. Băsescu: Mulţumesc Antena 1 şi 3 pentru campania negativă

Politicieni şi "moguli", atacaţi pe net. Băsescu: Mulţumesc Antena 1 şi 3 pentru campania negativă

Politicieni şi "moguli", atacaţi pe net. Băsescu: Mulţumesc Antena 1 şi 3 pentru campania negativă
Sursa foto: Traian Bãsescu
27 Oct 2009   •   16:09

Preşedintele Traian Băsescu şi-a reluat atacurile publice, dar şi pe net la adresa mogulilor de presă care îi fac campanie negativă. În momentul în care părăsea astăzi sediul de campanie din Lipscani, el a mulţumit reporterilor Antinei 3 pentru că posturile de televiziune Antena 1 şi Antena 3 se ocupă de partea de campanie negativă în ceea ce-l priveşte. În paralel, pe propriul site, a fost postat un clip care însăilează o serie de fotografii trucate într-un filmuleţ care prezintă critic o serie de politicieni şi patroni de presă ca exponenţi ai realităţii după 20 de ani: Dan Voiculescu, Sorin Ovidiu Vântu, Ion Iliescu, Crin Antonescu, Mircea Geoană şi Dinu Patriciu.

Băsescu a sosit la sediul său de campanie înainte de orele prânzului şi a intrat într-o şedinţă cu membri ai staff-ului său. La plecare, el a declarat presei că va veni în fiecare zi la sediu.
"În fiecare zi o să trec puţin, pentru că trebuie discutat cu oamenii. Dar cel mai bine campania mea merge la voi, la Antena 3 şi la Antena 1. Aia e partea de campanie negativă şi vă mulţumesc mult. La revedere", a spus Băsescu, râzând, înainte de a se urca în autoturismul Logan şi să plece.
Între timp, pe unul din site-urile sale de campanie a fost postat un filmuleţ intitulat "După 20 de ani, asta e REALITATEA", în care sunt criticaţi politicieni şi patroni ai trusturilor de presă
În stilul delicvenţilor care popzează pentru baza de date a poliţiei, Dan Voiculescu poartă inscripţia "Noi manipulăm, în tăcere, România, din spate", Sorin Ovidiu Vântu - "Noi ştim că justiţia ne scapă mereu", iar Sorin Roşca Stănescu - "Noi ne trăim, după o viaţă fără muncă, bătrâneţea în lux".
Dinu Patriciu poartă, în filmuleţ, mesajul "Noi nu ieşim în faţă", iar primarul general al Capitalei, Sorin Oprescu ? "Noi ne naştem luând şpagă şi murim cu ea".
Preşedintele de onoare al PSD, Ion Iliescu, poartă lozinca "Noi nu trebuie să ducem România înainte", iar Crin Antonescu - "Noi vrem doar funcţii şi putere. Noi avem încredere în acei oameni care s-au obişnuit să vă mintă".
În film mai apar Mircea Geoană, care transmite mesajul "Noi nu cerem nimic pentru că luăm singuri", Viorel Hrebenciuc - "Noi suntem cei care abandonăm politicienii care nu au grijă de noi", iar Corneliu Vadim Tudor ? "Noi nu ne simţim în pericol".
Antena3.ro

×
Parteneri
Florin Piersic, transferat cu avionul SMURD, la București
x close