Antena 3 CNN Politică Ponta: Băsescu îşi bate joc de Boc, îl foloseşte. Îl va arunca după ce-şi termină sarcina de kamikaze

Ponta: Băsescu îşi bate joc de Boc, îl foloseşte. Îl va arunca după ce-şi termină sarcina de kamikaze

Ponta: Băsescu îşi bate joc de Boc, îl foloseşte. Îl va arunca după ce-şi termină sarcina de kamikaze
Sursa foto: ponta
14 Mai 2010   •   21:50

Preşedintele PSD Victor Ponta consideră că preşedintele Traian Băsescu "îşi bate joc" de premierul Emil Boc, "îl foloseşte" pe acesta şi "îl va arunca imediat ce îşi va termina sarcina de kamikaze pe care şi-a asumat-o", potrivit Mediafax.

Ponta a declarat, vineri, într-o conferinţă de presă susţinută la Cluj-Napoca, faptul că este de acord, într-o oarecare măsură, cu percepţia clujenilor conform căreia Boc este folosit de Băsescu, dar nu este de acord cu faptul că Emil Boc acceptă acest lucru.

"Judeţul Cluj şi municipiul Cluj-Napoca au rămas, probabil, ultimele în care o parte importantă a populaţiei mai are încredere şi simpatie în Emil Boc şi înţeleg această încărcătură sentimentală. Înţeleg sentimentul fiecărui clujean, acela că preşedintele Traian Băsescu, de fapt, îşi bate joc de Emil Boc, îl foloseşte şi îl va arunca imediat ce îşi va termina această sarcină de kamikaze pe care şi-a asumat-o", a spus Ponta.

Acesta a afirmat că, într-un anumit procent, este de acord cu percepţia clujenilor "că Boc este doar un om folosit de Traian Băsescu şi umilit", dar nu este de acord cu faptul că Emil Boc acceptă acest lucru, "acceptă acest cost atât de mare pentru el, ca persoană".

Antena3.ro

×
Subiecte în articol: Victor Ponta Emil Boc PSD Cluj kamikaze
Parteneri
Mircea Badea a dezvăluit cine este modelul său în viaţă
x close