Antena 3 CNN Politică Ponta: Colaborăm cu PNL pentru stoparea abuzurilor puterii. În rest, avem puţine lucruri comune

Ponta: Colaborăm cu PNL pentru stoparea abuzurilor puterii. În rest, avem puţine lucruri comune

Ponta: Colaborăm cu PNL pentru stoparea abuzurilor puterii. În rest, avem puţine lucruri comune
Sursa foto: Victor Ponta
22 Feb 2010   •   13:08

PSD nu va colabora cu PNL decât atunci când este vorba de stoparea abuzurilor actualei puteri. În rest, există prea multe diferenţe ideologice şi de altă natură ca să se poată pune problema unei conclucrări mai profunde, a declarat luni, noul lider social-democrat Victor Ponta, răspunzând astfel afiurmaţiilor omologului său, liberal, Crin Antonescu care a sugerat că partidul său va sprijini PSD în efortul de reformare al stângii.
Preşedintele PSD, Victor Ponta, a declarat că PSD rămâne principalul partid de opoziţie şi singurul reprezentant al stângii pe scena politică românească şi că va fi un redutabil adversar pentru toate partidele de dreapta din România, inclusiv pentru PNL, chiar dacă va colabora când va fi vorba de oprirea abuzurilor puterii.
"PSD rămâne principalul partid de opoziţie şi singurul reprezentant al stângii pe scena politică românească. Vom colabora cu PNL când va fi vorba de oprirea abuzurilor puterii PNL, cu tot respectul pentru unii lideri de acolo, este un partid de dreapta şi vom avea foarte puţine pucnte in comun. Cred că vom fi nişte adversari serioşi pentru toate partidele de dreapta de pe scena politică românească", a afirmat preşedintele PSD.



Antena3.ro

×
Parteneri
Avertizare meteo ANM de vreme rea! 18 județe vizate de Cod galben
x close