Antena 3 CNN Politică Ponta despre revocarea lui Geoană: PDL încearcă să plătească arginţii celor care au trădat PSD

Ponta despre revocarea lui Geoană: PDL încearcă să plătească arginţii celor care au trădat PSD

Ponta despre revocarea lui Geoană: PDL încearcă să plătească arginţii celor care au trădat PSD
Sursa foto: Victor Ponta
10 Mar 2010   •   12:14

Tentativa de debarcare a lui Geoană de la şefia Senatului este nedemocratică şi neconstituţională, în fapt o încercare de plătire a a celor 30 de arginţi pentru care unii senatori PSD şi PNL s-a vândut PDL în ultimul timp, a declarat miercuri liderul social-democrat, Victor Ponta. Sugerând că postul de preşedinte al Senatului ar fi rezervat pentru un senator ex-PSD, Ponta a reiterat sprijinul partidului său pentru Geoană ca şef al Senatului, formaţiunea fiind dispusă să ducă lupta până la capăt în limitele Constituţiei, dar nu dincolo de ea.
"Poziţia noastră este foarte clară. PDL împreună cu independenţii încearcă să încalce Constituţia României. Astăzi spun că este vorba de un circ politic care vrea să acopere dezstrul economic şi social al actualei guvernări şi care ascunde dorinţa preşedintelui şi a PDL de a dobândi toată puterea în stat. Astăzi se încearcă plata celor 30 de arginţi pentru cei care au trădat PSD. Poziţia noastră este foarte clară şi sunt convins că funcţia de preşedinte al Senatului va rămâne pentru PSD, pentru Mircea Geoană, pentru că orice schimbare va însemna o vătămare a principiilor democratice", a spus Ponta.
Liderul PSD a citat şi un raport Oxford Analytica care vorbeşte depre situaţia economică gravă şi jocurile politice practicate de preşdinte Traian Băsescu şi PDL, rapoarte întocmite de acelaşi institut care era citat ?atunci când covenea ?actualei puteri în timpul campaniei prezidenţiale.



Antena3.ro

×
Parteneri
Cea mai detaliată hartă a creierului uman realizată vreodată
x close