Antena 3 CNN Politică Ponta îşi ajută mentorul să recapete un nou mandat în fruntea CN: Votul meu merge la Năstase

Ponta îşi ajută mentorul să recapete un nou mandat în fruntea CN: Votul meu merge la Năstase

Ponta îşi ajută mentorul să recapete un nou mandat în fruntea CN: Votul meu merge la Năstase
Sursa foto: Victor Ponta, Adrian Nãstase
11 Mar 2010   •   16:47

Preşedintele PSD, Victor Ponta, a anunţat, joi, la Consiliul Naţional, că îi va votul lui Adrian Năstase pentru obţinerea unui nou mandat de preşedinte al acestui for. Ponta a criticat, fără a da nume, unii lideri ai partidului "care una spun în interior şi alta fumează în exterior". El a făcut aluzie la practica întâlnirilor "informale" ale liderilor PSD din ultimii ani, referindu-se şi la o întâlnire pe care Mircea Geoană şi Marian Vanghelie au avut-o miercuri seară.

"Bătăliile interne le vor câştiga nu cei care negociază cu cei mai mulţi delegaţi, nu cei care promit cele mai multe funcţii, ci cei care se bat pentru partid şi aduc mai multe voturi. (...) Cât voi fi eu preşedinte, deciziile nu le vom mai lua nici la restaurante, nici pe la munte, nu le va lua doar preşedintele sau preşedintele împreună cu cei zece-doisprezece prieteni", a spus Ponta.

La această oră, Consiliul Naţional al PSD se află în pline lucrări. La reuniune urmează să fie ales, prin vot secret, preşedintele CN, funcţia fiind disputată de Adrian Năstase şi Gheorghe Nichita.
Antena3.ro

×
Parteneri
E oficial! Toate pensiile vor fi livrate înainte de Paşte
x close