Antena 3 CNN Politică Ponta: Nu cred că Videanu va depune plângere împotriva mea. Nu calcă de bună voie pe la tribunal că "se teme ca dracul de tămâie"

Ponta: Nu cred că Videanu va depune plângere împotriva mea. Nu calcă de bună voie pe la tribunal că "se teme ca dracul de tămâie"

Ponta: Nu cred că Videanu va depune plângere împotriva mea. Nu calcă de bună voie pe la tribunal că "se teme ca dracul de tămâie"
Sursa foto: Foto: Agerpres
08 Iun 2012   •   23:41

Nu cred că Videanu va depune plângere împotriva mea. Cred că nu o să calce în viaţa lui de bună voie pe la Parchet sau Tribunal, că "se teme ca dracul de tămâie" a declarat premierul Victor Ponta, în cadrul ediţiei de vineri seară a emisiunii "Vorbe Grele" de la Antena 3.

Premierul nu dă crezare ameninţărilor lui Adriean Videanu deoarece acesta a mai ameninţat anterior cu acţiuni în judecată dar nu a făcut nimic în acest sens.
.
"Asta cu plângerea lui Videanu nu cred că este adevărată, el a mai zis de câteva ori că depune plângere şi nu a depus. Cred că nu o să calce în viaţa lui de bună voie pe la Parchet sau Tribunal, că se teme ca dracul de tămâie", a spus Ponta.   

"Oriunde mă cheamă, la tribunal, eu mă duc. În comparaţie cu Videanu, eu nu am oroare de tribunale. Ştie el de ce nu trece pe acolo" a mai spus Ponta.

Democrat-liberalul Adriean Videanu a anunţat, vineri, că-l va da în judecată pe premierul Victor Ponta pentru calomnie privind o serie de afirmaţii pe care premierul le-a făcut la adresa sa, arătând că Ponta l-a acuzat fără dovezi că are patru dosare la DNA şi a semnat contracte cu "băieţii deştepţi".

×
Parteneri
Cât costă coșul de cumpărături cu două săptămâni înainte de Paște
x close