Antena 3 Politică Ponta: Nu excludem SUSPENDAREA lui Băsescu, dacă se va mai manifesta ca şef de campanie al lui Udrea

Ponta: Nu excludem SUSPENDAREA lui Băsescu, dacă se va mai manifesta ca şef de campanie al lui Udrea

de M.Z.    |    22 Aug 2014   •   16:57

PSD nu exclude deloc posibilitatea suspendării din funcţie a preşedintelui Traian Băsescu, dacă acesta va continua să se manifeste doar ca şef de campanie al Elenei Udrea.

 
Declaraţia a fost făcută de preşedintele PSD, premierul Victor Ponta, vineri, la Tulcea.
 
"De principiu, pentru că domnul Tăriceanu a vorbit de principiu, suntem de acord (cu suspendarea - n.r.). (...) Ideea domnului Tăriceanu e extrem de corectă şi are în totalitate susţinerea mea. Dacă Traian Băsescu va exagera cu încălcarea atribuţiilor de preşedinte şi se va manifesta în continuare doar ca şef de campanie al Elenei Udrea, evident că nu excludem absolut deloc ideea de a aplica prevederile constituţionale privind suspendarea", a spus Ponta.
 
Şeful social-democraţilor a arătat că preşedintele Traian Băsescu are tendinţa, considerând că oricum pleacă din funcţie, de a fi şi mai iresponsabil decât a fost până acum. Ponta a subliniat, însă, ideea că nu îşi doreşte o criză politică.
 
"Nu-mi doresc o criză politică, dar pe Traian Băsescu evident că nu-l mai interesează, nu are nimic de pierdut, şi cu siguranţă va căuta să facă cât mai mult rău până în ultima zi a mandat său", a spus Ponta.
 
 
Tăriceanu a declarat, vineri, că, deşi pentru demiterea preşedintelui Traian Băsescu probabil nu mai este timp, suspendarea se poate declanşa în orice moment, până în ultima zi a mandatului său.  
 
 

×
Subiecte în articol: Victor Ponta suspendare Traian Basescu

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp

Parteneri
x close