Antena 3 CNN Politică Ponta răsplăteşte filialele ardelene: Moldovan, purtător de cuvânt, plus şefi de departamente în CN

Ponta răsplăteşte filialele ardelene: Moldovan, purtător de cuvânt, plus şefi de departamente în CN

Ponta răsplăteşte filialele ardelene: Moldovan, purtător de cuvânt, plus şefi de departamente în CN
Sursa foto: Radu Moldovan
10 Mar 2010   •   12:22

Liderul organizaţiei PSD Bistriţa-Năsăud, deputatul Radu Moldovan a fost desemnat, miercuri, purtător de cuvânt al PSD de către liderul partidului, Victor Ponta. Susţintor al candidaturii lui Pontala ultimul Congres, Moldovan a precizat că îşi doreşte o mai bună comunicare a PSD cu presa, prin transmiterea mai multor informaţii oficiale din partea PSD şi limitarea celor difuzate "pe surse".

Ponta a explicat că, prin desemnarea unui lider al unei organizaţii din Ardeal în calitatea de purtător de cuvânt, se compensează un deficit de reprezentare pe care organizaţiile din Ardeal şi Banat îl au în prezent în structurile de conducere ale partidului, în urma votului dat la Congres.

Preşedintele PSD a arătat că are încredere în Radu Moldovan, deputat la al doilea mandat şi că îl consideră potrivit pentru a-şi desfăşura activitatea în calitatea de purtător de cuvânt.

Ponta şi-a exprimat, totodată, speranţa ca la şedinţa Comitetului Executiv Naţional (CExN) de joi să fie probate propunerile pe care le-a făcut pentru funcţiile numite din Consiliul naţional, el precizând că mulţi dintre cei propuşi sunt din zonele Ardeal şi Banat.

Antena3.ro

×
Parteneri
Cea mai detaliată hartă a creierului uman realizată vreodată
x close