Antena 3 CNN Politică Ponta: Regret decizia lui Cristi Diaconescu. Sper că nu e irevocabilă şi aştept să explice motivele

Ponta: Regret decizia lui Cristi Diaconescu. Sper că nu e irevocabilă şi aştept să explice motivele

Ponta: Regret decizia lui Cristi Diaconescu. Sper că nu e irevocabilă şi aştept să explice motivele
Sursa foto: Victor Ponta
24 Feb 2010   •   15:39

Preşedintele PSD Victor Ponta a declarat, miercuri, că regretă foarte mult decizia lui Cristian Diaconescu de a demisiona din partid, dar speră că decizia unuia dintre cei mai valoroşi membri ai partidului nu va fi irevocabilă. El a solicitat lui Diaconescu să prezinte public, atunci când consideră oportun, motivele reale ale retragerii candidaturii sale la şefia PSD în ziua Congresului, cât şi considerentele care au stat la baza părăsirii PSD în prezent.

?Regret foarte mult această decizie. Sper ca nu este irevocabilă. Cristi Diaconescu este unul din oamenii valoroşi ai partidului nostru, unul din oamenii care îşi putea găsi un loc în conducerea partidului după Congres. Dorim să aflăm motivele reale ale domniei sale. Îl rog pe Cristi Diaconescu să explice, când consideră că este momentul oportun, ce a stat la baza retragerii sale la Congres şi la baza acestui gest pe care îl consider pripit.? a declarat Ponta.

Liderul PSD a explicat că a încercat să-l contacteze pe Diaconescu pentru a afla motivele acestei decizii, dar nu a reuşit. ?Îmi doresc să vorbesc cu el şi sper că nu va fi o decizie irevocabilă?a mai spus Ponta.

Ştire în curs de actualizare.

Antena3.ro

×
Parteneri
Este Ziua mondială a râsului | Beneficiile terapiei prin râs, pentru sănătate
x close