Antena 3 CNN Politică Ponta: Sancţiuni dure pentru social-democratul ce va fi dovedit implicat în şantajarea lui Diaconescu

Ponta: Sancţiuni dure pentru social-democratul ce va fi dovedit implicat în şantajarea lui Diaconescu

Ponta: Sancţiuni dure pentru social-democratul ce va fi dovedit implicat în şantajarea lui Diaconescu
Sursa foto: Victor Ponta
24 Feb 2010   •   16:00

Preşedintele PSD Victor Ponta a promis, miercuri, că se vor aplica cele mai dure sancţiuni pe linie politică în cazul în care autorităţile vor confirma scenariul implicării unui membru de partid în acţiunea de filaj şi posibil şantaj împotriva senatorului Cristian Diaconescu. Liderul social-democrat a cerut instituţiilor statului trebuie să facă lumină şi să dea un răspuns în legătură cu informaţiile sau speculaţiile apărute în presă referitoare la un şantaj sau la fapte ilegale asupra unui om important al PSD, senator şi fost ministru de două ori.
Ponta a precizat că dacă se va confirma că un personaj din interiorul PSD este implicat, atunci, ca preşedinte al partidului, va propune sancţionarea politică cea mai severă. În acest moment, nici nu îl ştie şi nici nu îl bănuieşte pe acest personaj din PSD, a mai arătat liderul social-democrat.
?Ca preşedinte al partidului, dacă se dovedi că e o persoană din partid voi propune sancţiunea politică cea mai drastică pentru acea persoană dincolo de consecinţele juridice pe care trebui să le suporte. Îl respect pe domnul Diaconescu şi cred că locul său nu este alături de cei aflaţi la putere? a afirmat Ponta, care a adăugat că se aştepta ca atacurile la adresa PSD să se înteţească şi să fie extrem de dure după Congres de vreme ce ?adersarii noştri se aşteptau să nu dăm semne că se va reforma?.



Antena3.ro

×
Parteneri
Daniel Baciu, anunț important pentru toți pensionarii din România
x close