Antena 3 CNN Politică Ponta: Stănescu este un diversionist de meserie, îl va tranzacţiona şi pe Antonescu

Ponta: Stănescu este un diversionist de meserie, îl va tranzacţiona şi pe Antonescu

Ponta: Stănescu este un diversionist de meserie, îl va tranzacţiona şi pe Antonescu
Sursa foto: Foto: Agerpres
23 Mai 2013   •   21:27

Senatorul PNL Sorin Roşca Stănescu este un diversionist de meserie care se ocupă cu spart alianţe şi băgat strâmbe, care i-a tranzacţionat pe toţi şi care îl va tranzacţiona şi pe liderul PNL Crin Antonescu la un moment dat, a afirmat preşedintele PSD, premierul Victor Ponta, scrie Mediafax.
   
"Supărarea cu Roşca Stănescu nu a fost o simplă supărare de moment. El nu este un simplu senator, e un diversionist de meserie, cu asta se ocupă, cu spart alianţe şi cu băgat strâmbe. Şi o face bine, cu talent. Cred că a fost cu toţi şi pe rând i-a tranzacţionat pe toţi, iar părerea mea este că îl va tranzacţiona şi pe Antonescu la un moment dat, dar asta e problema lor deja", a spus Ponta la un post de televiziune.
   
Premierul Victor Ponta a declarat, joi, că va discuta, sâmbătă, cu preşedintele PNL, Crin Antonescu, despre rezolvarea problemelor din USL, menţionând că soluţiile cele mai bune vor fi găsite şi menţionând, pe de altă parte, că până acum nu a considerat că este cazul de remanieri în Guvern.
   
El a afirmat anterior că protocolul USL trebuie rediscutat în urma situaţiilor noi şi tensionate apărute după criticile repetate la adresa sa formulate de către senatorul PNL Sorin Roşca Stănescu, deoarece este nevoie de negocierea unor mecanisme de întărire a solidarităţii.

   

×
Subiecte în articol: Victor Ponta
Parteneri
Cât costă coșul de cumpărături cu două săptămâni înainte de Paște
x close