Antena 3 CNN Politică Ponta: USL va cere demisia ministrului Cseke Attila

Ponta: USL va cere demisia ministrului Cseke Attila

Ponta: USL va cere demisia ministrului Cseke Attila
Sursa foto: Foto: victorponta.ro
08 Apr 2011   •   17:30

Liderul PSD, Victor Ponta, declarat, vineri la Braşov, că Uniunea Social-Liberală (USL) va depune marţi o moţiune simplă pe sănătate prin care se va cere demisia ministrului Sănătăţii, Cseke Attila, informează Agerpres.

În acelaşi timp, social-democratul a făcut apel la cadrele medicale să se întoarcă la serviciu, dând ca exemplu pe cei de la Bălceşti (Vâlcea). Acesta a mai explicat că spitalele subordonate de autoriăţile locale nu pot fi desfiinţate prin hotărâre de guvern, ci doar prin hotărârea Consiliilor Locale

Preşedintele PSD le-a mai explicat braşovenilor că spitalele în cauză au toate şansele de a-şi recupera banii pentru serviciile medicale pe care le vor presta dacă vor da în judecată Casa Naţională de Asigurări de Sănătate.

"Fac un apel public către toţi primarii şi cadrele medicale să urmeze exemplul celor de la Bălceşti şi să se ducă din nou la serviciu. M-am simţit încurajat de acei medici care au redeschis spitalul din oraş şi aş vrea să văd că şi alţii se duc să redeschidă spitalele pe care le-au închis Boc, Băsescu şi Cseke", a declarat Ponta.

×
Parteneri
Elena Mateescu anunță o nouă schimbare a vremii, de Florii
x close