Pop: Părăsesc locuinţa de la RA-APPS, conform contractului. Voi închiria un apartament

de A.M.P    |    17 Ian 2013   •   14:15
Pop: Părăsesc locuinţa de la RA-APPS, conform contractului. Voi închiria un apartament Foto: Agerpres
Fostul ministru pentru Dialog social, Liviu Pop, a declarat, joi, că va părăsi locuinţa de serviciu de la RA-APPS, conform contractului, şi că se va muta într-un apartament din Bucureşti, pentru care va plăti chirie, informează Mediafax.
   
"Ştiu de lucrul acesta (că nu va mai avea locuinţă de serviciu, n.r.) atunci când am semnat contractul cu RA-APPS. În termen de 30 de zile de la finalizarea mandatului de ministru puteam să ocup această locuinţă şi, aşadar, pe 19 ianuarie o voi preda. Era o locuinţă care nu renta din punct de vedere al costurilor, pentru că adunând chiria cu utilităţile şi amortizarea, era mult peste 4.000 de lei, banii pe care îi primim ca parlamentari", a spus Liviu Pop, senator şi preşedinte al Comisiei pentru Muncă din acest for legislativ.
   
Pop a precizat că se va muta într-un apartament din Bucureşti pe care va achita o chirie de 4.000 de lei, cât i se va aloca de la Parlament.

"Voi merge cu chirire într-un apartament din Bucureşti, am patru variante acum, dar azi stabilesc unde mă voi muta. Cu banii suntem la limită, pentru că pe lângă banii de chirie mai sunt nişte costuri care trebuie acoperite. Undeva la limtă ne încadrăm, punând toate - telefoane, internet, pază - că până la urmă trei zile se stau în Bucureşti şi restul în colegiu, suntem în jur la 4.000 de lei", a spus Pop.
   
El a precizat că nu va sta la hotel, arătând că singurul avantaj al hotelului este securiattea oferită şi că acest lucru se poate rezolva printr-un contract cu o firmă de pază şi în cazul închirierii unui apartament.
   
"Nu voi sta în hotel pentru că nu mi se pare rentabil. Singurul avantaj la hotel este sigurtanţa, lucru care se rezolvă şi la apartament dacă se semneză un contract cu o firmă specializa de pază", a mai spus Pop.
   

   

   

x close