Antena 3 Politică Premierul Orban răspunde liderilor din Opoziție: Bat câmpii. Habar nu aveau!

Premierul Orban răspunde liderilor din Opoziție: Bat câmpii. Habar nu aveau!

de Maria Sabu    |    01 Iul 2020   •   22:20
Premierul Orban răspunde liderilor din Opoziție: Bat câmpii. Habar nu aveau!
Sursa foto: Hepta

Ludovic Orban a răspuns criticilor venite din partea Opoziției, după ce Executivul PNL a prezentat noul program de relansare a economiei. Premierul susține că liderii opozanți bat câmpii și că nu le-a trecut prin cap măsurile economice.

„Bat câmpii. Habar nu aveau. Nici măcar nu le-au trecut prin cap măsuri economice. IMM Invest. De ce nu au aplicat în trei ani de guvernare IMM Invest, schema de garantare de împrumuturi pentru IMM? Deja sunt peste 10.000 de IMM-uri care au beneficiat şi plafonul depăşeşte 10 miliarde.

Vom creşte plafonul probabil la 20 de miliarde şi probabil şi mai mult.

Am regândit schema de ajutor de stat pentru investiţiile green field, care nici nu le-a trecut prin cap sau schema de garantare a ajutorului comercial”, a afirmat Ludovic Orban, miercuri la TVR, întrebat cum comentează acuzaţiile lui Marcel Ciolacu.

Premierul a susținut că deputatul USR Claudiu Năsui „habar n-are” când spune că Fondul de Investiţii conceput de Guvern în programul de relansare economic seamănă cu cel gândit de Darius Vâlcov.

„S-a referit un coleg la Fondul de Investiţii, asemuindu-l cu Fondul lui Vâlcov. Ăla nu a citit. Habar n-are.

Fondul de Investiţii, care fusese lansat public de PSD, era unul care punea ca gaj toate acţiunile deţinute de stat la companiile profitabile din România, permiţând practic preluarea ostilă a acţiunilor de la aceste companii”, a explicat Orban.

×
Subiecte în articol: Ludovic Orban Marcel Ciiolacu PNL

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp

Parteneri
x close