Antena 3 CNN Politică Prima reacție din PSD, după ce liberalii au decis să-l propună pe Florin Cîțu ca premier

Prima reacție din PSD, după ce liberalii au decis să-l propună pe Florin Cîțu ca premier

PSD a avut, miercuri seară, o primă reacție, după ce liberalii au decis ca ministrul Finanțelor, Florin Cîțu, să fie propunerea PNL pentru funcția de prim-ministru

Prima reacție din PSD, după ce liberalii au decis să-l propună pe Florin Cîțu ca premier
Sursa foto: Agerpres
de Dan Gabor    |    09 Dec 2020   •   18:48

"Ca să încep cu o glumă, cum ar spune Divertisul, sunt 'sidefat' de ce aud. Cred că domnul Cîțu va fi candidatul de 'era să fie premier a doua oară'. Dânsul nu are cum să fie premier în niciun film. Și să nu uităm că acea candidatură la mișto a fost cu scopul clar știind cât este de antipatizat, a fost propus special pentru a cădea acel Guvern și a merge la anticipate.

Nu a avut alt scop să fie propus atunci și nu fost creionat niciun guvern. În acest moment, în afară de faptul că poate să-i luăm în serios pe liberali, asta ne spune un lucru extrem de trist despre acest partid care, prin niște ironii ale istoriei pe care le trăim cu toții, ajunge să dea un premier ca Orban și acum unul precum Cîțu. Să nu uităm că dânșii nu au resursă umană", a spus Lucian Romașcanu, în Ediția Specială moderată de Sabina Iosub.

Florin Cîțu este propunerea PNL pentru funcția de prim-ministru

Ministrul de finanțe, Florin Cîțu, a fost votat de membrii BPN al PNL pentru a fi propunerea formațiunii de premier. A existat o singură abținere.

Florin Cîțu a fost, miercuri seară, la Palatul Cotroceni pentru a purta o discuție cu președintele Klaus Iohannis asta după ce fostul premier Ludovic Orban s-a întâlnit, la rândul său, cu Iohannis.

Biroul Politic Naţional al PNL s-a reunit, miercuri seară, începând cu ora 18.00 în sistem de videoconferinţă, potrivit unui anunţ al partidului.

×
Subiecte în articol: Florin Cîțu Klaus Iohannis
Parteneri
Marcel Ciolacu dă asigurări: Sunt bani de salarii si pensii
x close